zaterdag, augustus 26, 2006

A S I E L


Te laat! ja dat heb je als je om 3.30 ineens klaarwakker bent.
Dan val je altijd weer laat in slaap, en wordt je niet wakker van de wekker!
Iemand anders was al begonnen in de quarantaine. Dus ik mocht de dokterskamer/kittenkamer/SK en DAR hokken doen.

Willempie zat daar, die heeft afgelopen maandag zijn huidtransplantatie ondergaan. Zat nu met kapje en blauw verband zielig te zijn. Er zat ook nog een mooie beige (oftewel kleur berglynx) dame. Zij was binnengekomen met een pin in haar buik..en er is wat mis met haar ruggewervel, ze loopt ook moeilijk. Er zaten nog 2 kittens waarvan er ééntje handelbaar was, de ander was één en al vliegende nagels. In de kittenkamer zat een lapjeskat en een zwarte..de lap wilde niet kroelen..de ander weer wel :)

In het SK (buitenhok) zat een rode kater die geschoren was. Die werd uitgezet. Helaas was er een niesziekte kitten bijgezet (niet handig) dus de andere
2 katten die er ook zaten, werden in de waskamer in een bench gezet, zodat zijn niet aangestoken worden. Het kleine kitten, slechts 4 weken oud, had goed de niesziekte, één oog dicht van het pus, helemaal onder de vlooienpoepies..en hardstikke koud. Ik mocht m beethouden terwijl de ander het oogje schoonmaakte.
Zalf erin..toen nog opwarmen...tja balie ging open en er was verder niemand anders. Dus kitten
onder mn bloes gestopt...dat vond ie wel wat ;-) Toen ie eindelijk opgewarmd was weer in zn hok gezet. Begon ie gelijk aan het volwassen blikvoer dat er stond. Tja..beetje grote brokken, dus na 2 brokken is het beessie versleten! Brokjes kleingemaakt, nou dat ging wel naar binnen. Toen nog met Frontline gespoten..kon gelijk vlooien doodrukken..en er zaten er al veel meer op zn
buikje die gelijk dood waren. Arm ding..zoveel bloedzuigers meedragen. Dus we hopen dat ie snel weer opknapt.

Toen zat er nog een kat in het DAR hok (gesponsord hok) Die heeft waarschijnlijk kattenaids..maar hij had nu meer last van een wiebelpoot. Deed een beetje raar, en was ook nog es uitgedroogd en had honger (vrat het whiskas zakje er haast bij op)

2 opmerkingen:

JB zei

Hi Gala! I'm sure you love cats...
What about dogs? ;-)

I'm sorry I could'nt catch any other word than pictures!!

Kind regards from Barcelona! ;-*

1972Galadriel zei

Dogs are fine, as long as their not mine :)