zaterdag, augustus 19, 2006

Het asiel zit vol!


 Wat een drukte weer in het asiel. De afdeling, quarantaine zitten zo vol, dat er 2 katten in het buitenhok zaten. Gelukkig is dat een houten chalet, dus ze zitten rustig en droog. Waarschijnlijk is een van die 2 vandaag weer terug bij de eigenaar. Er zaten weer heel wat nieuwe zielepieten.
Bovenste rij:
Herbie..een kater. Naamloos, beetje timide, maar wel aanhankelijk (wordt waarschijnlijk Skunk genoemd) Dogan..een mooie rood gestreepte kater, ik vermoed een echte raskat. Tommie..een oudere zwartwitte kater, met een vleugje MainCoon/NoorseBoskat aan de vacht te zien. Erg mooi van kleur..en moest nodig geborsteld worden :)
Middelste rij: Chinny, zo genoemd omdat zijn gehele kin ontveld is! Lief beest beetje mager, vrat haast het metalen voederbakje erbij op. Kreeg 3 pillen voor pijn, ontstekingsremmer en nog wat. En moest gezalfd worden. Helaas werd ik al eng bij het idee aan zn kin te zitten, dus dat heeft iemand anders voor me gedaan. Beestje liet het rustig gebeuren.
Dan hebben we het buitenhok nog. Een muisgrijs/witte gekastreerde kater/kitten. Schat van een beest. En daaronder zat een schildpadkleurige dame (niet met vlekken, maar gemeleerd haar) Ze was wat magertjes.maar ze eet verder gelukkig goed.

In het pension zaten 2 schatten van Noorse Boskatkaters! even bij het buitenhok met de heren gekletst..ik mocht helaas niet naar binnen aangezien er nog een restantje niesziekte rondhing. En Gina is er net van bekomen.

Na het asiel even een nieuwe Bodum theepot met theefilter gekocht..man wat zijn die krengen duur! Euro 34 (pfff) nouja..ik heb het er wel voor over, vind het zo makkelijk ivm de losse thee.
Bij de theewinkel een tosti verorberd en een potje thee leeggedronken. Er lag een leuk boekje over koffie en thee kopjes. Met daarin een kaart uit de jaren 50. Er stond een suikerklontje op de rand van een kop thee..met de tekst:
I do love to see a lump of suger commit suicid in a tea-cup.
Boekje staat nu op mn wenslijst..tis echt een hebbeding :)

Geen opmerkingen: