donderdag, mei 01, 2008

1 mei, naar het asiel


Vandaag weer naar het asiel :)
Ik mocht deze keer de quarantaine afdeling doen, die zit geheel vol. Binkie zit er nog, een lekkere dikke kater en een kroelkip. Zowaar ging ie even wandelen..dus kon ik het hok goed schoonmaken. Loesje is een kruising korthaar/siamees. Mooie bruine vacht die superzacht is..Loesje kroelt graag ze loenst een beetje ;-D Poes..een zwarte Perzische kater zat er ook, het arme beest was geschoren..zo sneu om te zien altijd. Verder wel een kroelkater en waarschuwen doet ie heel beleeft, hij tikt met zijn poot, maar zonder zn nagels. Toch wel goede opvoeding hoor!
Fonnie is een klein bang katje..tis te hopen dat ze snel bijtrekt. Dan hebben we ook nog Cruella..nou het is een echte. Lief tegen het deurtje kroelen, maar owee als je in de buurt komt, grom blaas, en klaar met een pootje om uit te halen. Maar ze doet helegaar niks..echt niet. Ze weet volgens mij niet hoe ze met mensen moet omgaan, ze vind ons wel leuk. Naja..misschien leert ze het nog, of ze vind een mens die haar helemaal begrijpt..dat kan ook.
Herman zat ook onderin..Herman doet leuk..maar man wat een schijterd is het. Owee als je m wilt aaien (hij geeft volop kopjes aan je) dan begint ie gelijk te gillen dat het eng is, zucht. En om 'm dan weer in z'n hok te krijgen..nou das een hele toer. Chakira zit er ook....whenever.......oeps sorry voor het valse zingen. Een mooie beige poes..die wat schichtig is, maar wel heel lief.

In het buitenhok zit ook nog een kater, naam is me ontschoten, uitgehongerd is ie..valt aan op z'n eten. Verder een schat van een kater..houdt van kroelen (kan ook zijn dat ie jeuk heeft van de vlooien) Maar die komt er wel bovenop gelukkig.

Nou dat was het wel..het schoonmaken van de hondehokken is niet zo geschikt om over te vertellen..poepscheppen vindt niemand leuk!

Geen opmerkingen: