woensdag, april 30, 2008

Update: van alles

De Fantasy Fair was gezellig. Op de heenweg in de trein nog gelachen..je wordt namelijk door iedereen zo'n beetje aangestaard. Mijn moeder stond apart van mij, kwam zo uit door de drukte. Staat er een mevrouw naast haar en die zie ik kijken..en ze kijkt naar mijn moeder met een blik van: moet je zien wat een raar wijf. Gelijk daarna vroeg ik aan mijn moeder een zakdoek..had je dat mens moeten zien hihihi.
We zaten in de bus met een echt Picachu..die gezellig zat te babbelen. Het was helaas wat fris..we stonden met z'n allen bibberend te wachten op de bus.
Dit jaar op het gemak rondgelopen en regelmatig ergens gezeten. Meestal rennen we rond, en missen we ook alles ;) Een gesigneerde poster gescoord van Chris Achilleos, een wat oudere man, maar z├│ lief, dat ik m graag bij de poster wilde laten inpakken en meenemen. Verder nog een eenhoorn op de foto gezet, en een man met een middeleeuwse heks.
We hadden onze eigen broodjes bij ons, dat scheelt een boel geld. Gelukkig had je geen elfenmunten nodig deze keer, ellenlange rijen voor de wisselkantoortjes is niet echt prettig. Verder nog een fotolijstje met eenhoorn en een SF artbook gekocht :)Mechanismo van Harry Harrison

In het asiel is het druk, 4 nesten met kittens. Om verspreiding van vervelende kwalen te voorkomen (je weet maar nooit) is het passen en meten met de medewerkers/vrijwilligers. 1 afdeling per persoon anders verspreid je misschien iets. Niet gezien, wel gehoord: er zitten maar liefst 6 konijnen in opvang..dat is echt een berg ruimte die je daarvoor nodig hebt.

Vandaag nog even over 2 vrijmarkten gelopen (ja echt!) en 1 boek gekocht voor 50 cent :) Starwars De terugkeer van de Jedi (geïllustreerde editie)

Nu lekker thuis..zometeen even lezen, bakkie thee erbij :)

Geen opmerkingen: