zaterdag, september 09, 2006

Gezellige dag :)

Het was lekker druk vanochtend. Quarantaine, 2 kittenkamers, dokterskamer en de S/K. Lodewijk zit nu ook in de Q afdeling, hij heeft een slecht werkende schildklier. Streep heeft nog steeds een hekel aan me: hok open...blaasss heb je haar weerrrrrrr! Dokterskamer was goed uitgewoond door de katten, dus daar moest ik wat meer tijd doorbrengen, de grijswitte kitten klom bovenop de hokken..ai das lastig vangen tussen de reservemanden haha. De badkamer/kittenkamer was leuk. Er werd een hond gewassen terwijl ik de 2 kleine kittens daar verschoonde. Oh wat een speelse zijn het. en lekkere kroelkonten ook nog eens. SK was zo klaar..er zat maar 1 kitten. Wel een scheet hoor..superlief joh.

Daarna naar de stad, het was open monumentendag en bij de Korenbeurs was er een muziekgroep bezig..4stuks slagwerk en een violist. Muziek dat thuishoorde op de Fantasy Fair..heerlijk gewoon!

Daarna door naar mn broer+famillie. Ik had voor de 2 kinderen een lichtsabeltje gekocht bij de Aktion, Euro 2.40 per stuk..inclusief battarijen! Erg leuk zulke kado's geven. Ik had die van mij meegenomen..kon broerlief even stoer oefenen met de kids. Ik moest ook even meedoen :) ze hebben me finaal in de pan gehakt natuurlijk. Erg gaaf toen mn broer bezig was...mijn sabel trilt namelijk ook..moet wel een beetje aktie zijn..anders doet ie het niet. Dat wist ik niet..dus we lagen in een deuk..hij trilt..hij trilt..Weet je zeker dat je m niet in een meidenshop gekocht hebt Hihihi.

Toen maar gelijk blijven eten, en daarna een potje pesten(kaarten) Erg gezellig zo'n dag :)

Morgenochtend komen mijn ouders langs (shit ik moet nog opruimen!) En maandag hoor ik of ik een hypotheek kan krijgen voor en evt nieuw huis. Jaja..ik heb een optie genomen. Duimen jullie mee?

Toedeledokie weer!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ha, ik keek alweer uit naar je belevenissen! Waar zouden we zijn zonder ons kattengespin! Hier is het alweer gierend druk: eerste lessen gestart, leergang gekocht, haar geverfd, weer een stukje laminaat gelegd (knerp kraak piep), ik probeer nog steeds een kast te verven maar het schiet niet op, ik heb een WASDROGER besteld!, en last but not least E-mile komt morgen even langs! Nog even een rondje door de stad gemaakt, DOEK is echt leuk! En aan de Lange Haven ergens tussen de Bonte Koe en de Appelmarkt zit een liefdadige tweedehandsboekenmarkt: drie sf-jes en drie Gambiaboekjes gescoord!

boek-en-bianca zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.