zaterdag, september 23, 2006

Asieldag

Ja ik mocht weer! Er waren in het asiel wat katten weg, ze hebben uitgewisseld met een asiel in Zoetermeer. Ik had dus 2 lege hokken in de quarantaine..waarvan er eentje gevuld werd door een kitten. Ze wisten geen naam, nou toen mocht ik wat verzinnen..en het is Plinius geworden (goh waar ken ik die naam toch van hihi) Alle gangbare kattennamen zijn namelijk al eens gebruikt. Ik stelde voor om een lijstje te maken met korte, goed uitspreekbare namen uit boeken. Hebben ze weer wat nieuws. Nou dat werd enthousiast ontvangen!

Streep zit ook nog in quarantaine..Streep is een chagerijn..helaas..ruzie met mij, de spons, de wisser en het doekje..maar zn hok is schoon!

De dokterskamer zit vol met kittens! superlieve kittens..en superklein. Duurt wel langer voor het hok schoon is natuurlijk..we moeten wel ff knuffeluh met die dingen hihi. Willempie is eindelijk van z'n verband af..de transplantatie is dus gelukt! Verder moest Hobo nog in een mand getild worden..en die is erg bang. Moest ik helpen..gelukkig met een handoek kunnen regelen. Die mag mee met een bestuurslid om te socialiseren. ik hoop dat het werkt.

Dan hebben we ook nog 4 kittens apart zitten..allemaal uit hetzelfde nest. Ze zitten echt op een kluitje, zo lief om te zien. Helaas hebben ze niesziekte en moeten ze apart blijven. Ik moest de 4 wurmpies zalven en een pil geven. Dat laatste is lastig..die pillen zijn groot ook al worden ze gehalveerd. Ze vonden mijn schoenen erg interessant..ze stonden met zn vieren te ruiken hihi.

4 opmerkingen:

boek-en-bianca zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
1972Galadriel zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Ik ben gestreeld! PRRRRRRRRRR!!!!!
Lijstje poezennamen maken?
Zo uit m'n omgeving:
MauMau
Poeka
PoesPoes van de Karpaten
Minou
Mischa
Ludwig
Oidipoes
Odiepoes
Oedipus
Minos (had geloof ik meer met een stier te maken!)

Anoniem zei

Maar wat denk je dan van :
Galapoes
Gallemiezen
Poekeloeris
Mauwelijntje
Staartmans
Toet-Ankh-Poes
...
zometeen komen er nog wat namen boven