zaterdag, september 02, 2006

Asieldag en BCmeeting/boekenmarkt Capelle ad IJssel

Vandaag uiteraard weer in het asiel gewerkt. Het was superdruk..
er waren niet zoveel mensen aanwezig.  Ik mocht weer bij de quarantaine beginnen. Er zat 1 nieuwe kat..Berlior als ik het goed las. Vindt mij maar luidruchtig...ik moest 'm vooral niet aaien.

Chinny zat er ook nog..de ziel. Maar z'n kin geneest mooi, al kan ik het nog niet zalven zonder lichtelijk groen te worden. Tommie zat te krijsen of zn leven ervan afhing..had gewoon honger natuulijk :) Ik had helaas niet zoveel tijd om te kroelen..ik moest nog 3 (kleinere) afdelingen erbij doen.

Bert was als altijd lekker aan het jagen op mijn haar. Mickey heeft nog steeds last van blaasgruis..ik mag ook niet aan zn achterwerk komen. (tsk ik was alleen maar aan het aaien hoor)
Piro had gekotst en had ook niet zo heel veel trek (ojee) Streep vindt mij nog steeds niet aardig..en mn wissertje en roze doekje ook niet hihi.

Daarna de dokterskamer: Willempie zit nog steeds in het verband, met zo'n plastic kap op. Maar het gaat goed met hem. De 2 aidskittens zitten er ook nog..helaas erg wild. De grijs/witte kitten zit er ook (het lieve loeder) helaas houdt ie niet van vastpakken..wat erg lastig is aangezien ie niet zelf uit zn hok komt. (telt krassen op arm) De kittens uit de kittenkamer zitten nu ook in de dokterskamer. Het 4weken oude kitten dat ik vorige keer moest opwarmen zit daar nu met niesziekte.

Het kleine ding doet het goed..is levendig..heeft al 2 speelgoedmuizen vermoord.
Eet lekker en heeft bijna geen last van de niesziekte/verstopt oog.

De badkamer moest ook nog, maar dat zijn maar 2 katten gelukkig :)

Daarna als de sodemieter naar huis, even snel doezen-eten-aankleden-tas inpakken. Ik had namelijk nog een Bookcrossmeeting in Capelle ad IJssel. Er was daar een boekenmarktje (oei gevaarlijk) Maar gelukkig niet zo heel veel gekocht..kwas minder dan 10 euri kwijt!

Morgen mag ik ook weer naar het asiel..ze hadden hulp nodig ivm vakantie etc.

Zo ik ga even verder uitrusten..kep spierpijn van het schoonmaken! hihi..niks gewend he.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha gala,

het is were ene leuk verhaal. kan dat wel met jouw katten als katten in het asiel niesziekte hebben?

Groetjes
Dettie

1972Galadriel zei

Ja kan wel. Ik kom binnen, aai de katten niet, ga snel douchen en stop alles in het wasmachine. Dan zou het goed moeten gaan :) (oftewel wordt het niet doorgegeven.

boek-en-bianca zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.