zaterdag, april 12, 2008

Kittens in het asiel

Vanochtend op weg naar het asiel, stond er in het park een reiger te vissen. Niets byzonders, maar deze stond op het punt een vis te verorberen. Je zag de spanning groeien..geweldig die natuur :)

Het is rustig op de asielafdeling Spike is rood en bang. Zodra het deurtje opengaat begint ie te blazen. Gelukkig doet ie verder niks. Verder het vaste clubje bewoners: Gorby, Floor(die zo leuk naar buiten rent) Pim, Jip, Tommy, Gina, Minous, Sheba(lapjeskat, niet echt mijn vriendin)Chloe, MauMau (de dikkerd) en Bianca. Mocht ik er één vergeten zijn, mijn welgemeende excuses aan het edele dier ;-) Ik was vlot klaar, ze waren niet in zo'n kroelbui als normaal.

In de was/trim kamer lag een moederpoes met 6 kittens. Moeder was mooi grijs, kittens lekker gewoon cypers :) Helaas is er 1 kitten verstoten en overleden. Echt een zielig om te zien liggen. Kitten is uiteraard weggehaald, het zal waarschijnlijk wat gemankeerd hebben. De andere 5 blaken van gezondheid.

De 5 simpele zielen zijn er ook nog. Het zijn echt schatten van katten. Die bruine krijgt een mooiere vacht..niet gekruist met een wirehair dus :) Er zitten er 2 in een bench..zijn erg bang en mager..moeten aansterken. Ze liggen samen heerlijk in een tuinstoelkussen. Echt schattig om te zien. Maar ze zijn helaas erg bang..dus veel bewegen doen ze niet. Ze eten wel goed gelukkig. Lekker gekroeld met die bruine en die schele witte ....

Met mijn eigen Gina gaat het stukken beter..ze kan ontspannen naar de bak, en heeft bijna geen pijn meer. Ze miauwt nog wel..dus het is niet helemaal over (normaal geeft ze geen kik) De kuur slaat in ieder geval aan.

Zo en nu ga ik boeken voor BookCrossing beplakken en melden dat ze op reis gaan. Straks naar de boekenmarkt in Schiedam :)

Toedeloehoe!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Gala, bedankt voor de gezellige middag! Ik kruip zo achter Doctor Who met een kopje zalige koffie, maar eerst geef ik je nog even de link door van de Star Wars origami website (met dank aan SylS!)
http://www.happymagpie.com/swdiagrams.html
'joy!

knuffel voor de katten,
EU

1972Galadriel zei

Bedankt!