donderdag, augustus 02, 2012

Nieuwe layout gevonden

Ha eindelijk weer eens een leuke layout gevonden, je moet af en toe vernieuwen he.
Met het Paleo dieet gaat het goed, ik geniet van mn vlees, groente en vis. Af en toe gooi ik het menu radicaal om, anders wordt het zo saai, steeds maar salade mee naar het werk.

Nu ben ik het grof gesneden spul ook weer even zat, dus ik ga maar weer een miniquiches maken mmmmmmm.

Verder een stap gemaakt om minder in het rood te staan. Ik kan bij de Rabo, potverdorie gewoon mn krediet op de betaalrekening verlagen, toch wel een belangrijke stap. Dus het krediet gehalveerd, helaas wel een hap uit mn spaargeld, maar het is voor een goed doel natuurlijk! De knip gaat ook weer op slot.

A.s. zondag naar Deventer met een budget, boodschappen ga ik ook weer goedkoop halen. Tis handig hoor zo'n buurtsuper, maar je geld vliegt je knip uit! Lidl en Bas zijn toch 1/3 goedkoper en dat scheelt echt.

Ik ga denk ik ook de verzekering voor Sheila opzeggen..ze heeft nooit wat (duimen dat het zo blijft!) Rumba heeft helaas regelmatig last van zn luchtwegen, dus die verzekering hou ik nog aan, dat geld haal ik er wel uit in een jaartje.

Verder nog nieuws: B12 gaat beter, ik ben voor het eerst weer naar 1x in de 14 dagen. Geochaching ligt even stil..weer werkt niet mee en ik moet weer even plannen..in Rotterdam zijn er veel bijgekomen en volgens mij zitten die op fietsafstand. Ik moet mijn weekenden gaan plannen ;-)

Donovan is aan de Novacam, ivm vermoeden van Artrose :-S even kijken of het aanslaat.
Ik heb een ereader gekocht bij Mediamarkt. Sony is het merk, en hij staat al vol met boeken (had ik nog niet natuurlijk) maar gelukkig is mijn leesdip over. Ik haak ook weer lekker..dus mijn wolberg heeft ook weer een klein woldeukje hihi.

Nou dat was ie weer!

2 opmerkingen:

Arine zei

zo we zijn weer op de hoogte van je wel en wee, bedankt en tot maandag

1972Galadriel zei

Daar is mijn blog voor toch :)