vrijdag, augustus 13, 2010

Weekend!

Zo..de werkweek weer overleefd. De pillen bij de katten gaan redelijk, de boter werkt. En Sheila is tierig genoeg en blijft kletsen miepen en miauwen ;-)  Ondertussen ben ik de verzamelde rommel op de zolder/slaapkamer aan het ruimen. Wat een klein beetje wegdoen al niet doet (2 stoelzittingen die echt niet meer schoon werden) Nu de rest nog.

Ondertussen hevig verliefd geworden op een asielkat in Vlaardingen en hij heet Donovan. Het is de bedoeling dat ik woensdag bij 'm ga kijken of het klikt, mits ie niet gestolen wordt door een andere kattenliefhebber :-)

En eindelijk heb ik mijn groente en fruit tas van Boer Giel ontvangen. Wij (Boer Giel en ik) dachten dat het aan de Westfrankelandsestraat in Schiedam geleverd zou worden, maar het werd Malmo 1 te Schiedam. Dat is dus aan de andere kant van de stad! Nuja..ik vat het maar sportief op en fiets 20 minuten heen en terug voor een tas groente en fruit. Het is geen onaardige tas groente: sperziebonen, komkommer, rode sla, 2 tomaten en een prei (sperziebonen brrr)ach het went wel al die groenten. Maar de fruittas is uitstekend hoor, 4 grote navels, doosje aalbessen, stuk of 8 pruimen (allemaal lekker). Meer dan genoeg voor 1 persoontje :)

2 opmerkingen:

Moutarde zei

Leuk dat je een groente/fruittas hebt gehaald. Heb ik je aangestoken?
Probeer eens gado gado met de sperciebonen. Dat vinden wij erg lekker!

1972Galadriel zei

Geen idee hoe ik op de site van Boer Giel gekomen ben..maar het is wel lekker. Sperziebonen met spekjes en ui is ook heel lekker, nu nog een portie en die spekjes moeten ook op ;) Gado Gado ga ik ook eens opzoeken..ik zal vast nog wel een portie bonen krijgen hihi.