woensdag, augustus 18, 2010

Donovan

Ik heb er een nieuwe kat bij..hij heet Donovan en komt uit het asiel van Vlaardingen (nieuwe waterweg). Hij is een kruising pers (platte bek) en volgens mij een Ragdoll. Tis een mooie Sealpoint gekleurde en een bos met haar dat eraan zit hihi.

Tis een bedeesde kater van 10 jaar, die geen andere katten gewend is. Voorlopig doet ie het voorbeeldig, hij heeft als standplaats de ruimte achter de kattenbak gekozen (onder de tuinstoel en verstopt achter het gordijn) Zie foto. Alleen..als ie er dan achter vandaan komt, wordt ie miniteus in de gaten gehouden door die 2 andere katten. Sheila blaast een beetje met een brommetje erachteraan. Rumba nam eerst de kuierlatten naar boven om zich te bezinnen over hoe deze kater te benaderen. Hij heeft al lief naar 'm ge prrrt..ook een heel klein blaasje gegeven. Maar zit nu op de vensterbank op wacht en dat is aan de andere kant van de kamer. Sheila zit halverwege te kijken haha.

Nu even duimen dat ie went, en ook niet naast de bak poept (vanwege stress van de nieuwe hond bij vorige baas). Borstelen vindt ie geweldig trouwens..dat hebben we eerst uitgeprobeerd in het asiel.

1 opmerking:

Moutarde zei

Wat past Donovan mooi bij de gordijnen !;-) Hartelijk gefeliciteerd met deze nieuwe aanwinst!