maandag, augustus 09, 2010

Druk weekeinde, en maandag ook nog

Zo..afgelopen zaterdag weer naar het asiel geweest. Het viel me reuze tegen..ik was gesloopt! Lekker gekroeld met de beessies..ook met Droopy..maar die besloot ineens dat ie niet wou..en hing (letterlijk) met tanden en poten in mijn arm. Schade is heel beperkt hoor, 5 rode spikkels op mijn arm. Zaterdagmiddag lekker op de bank geslapen..gezellig met die 2 theemutsen erbij.

Zondagmiddag had ik een meeting van Bookcrossing in Den Haag. Gelukkig goed weer, en het was uiteraard erg gezellig. Alleen was ik weer gesloopt toen ik thuis kwam :)

Vandaag met de katten naar de dierenarts gegaan. Rumba was aan het kuchen (alweer!) maar Sheila stonk ook goed uit haar bakkes. Nu hebben ze allebei een luchtweginfectie, waarschijnlijk hebben ze elkaar steeds aangestoken. Maar aan die mormels merk je ook niets he..tis dat Rumba kucht anders had ik helemaal niets gemerkt. Hij had ook een goeie verhoging. Beide kregen ze injecties en ik moet uiteraard wat pillen naar binnen proppen. Voorlopig zijn die 2 high ;-) Ze doen zo vrolijk!

1 opmerking:

karlijn zei

katten en pilletje geven is altyd lastig hopelijk gaat het snel beter