maandag, mei 18, 2009

asiel, verjaardag, thuis

Zaterdag weer lekker in het asiel gewerkt. Ik was helaas te laat wakker om er op tijd aan te komen. Dus de grote afdelingen waren al vergeven. Maar dat geeft niet. In de wasruimte zit een moederpoes in afwachting van haar bevalling. Ze is heel gezellig en vind een rustige buikmassage heerlijk :)

Verder ook nog de kittenkamer (waar nu 2 grote poezen zitten) die heel lief zijn. Eentje is zo onstpannen dat ik haar op de rug kan leggen en op haar buik mag kroelen..heerlijk zo'n beessie. Die ander is rustig doet niets, maar gaat ook niet snorren. Die heeft gewoon wat meer tijd nodig.

En natuurlijk de 'echte' kittenkamer. Twee nestjes met pismuissies die al echte onsnappingsartiesten zijn. Je moet dan echt opletten waar je je voeten zet, want voor je het weet, zit er een kitten onder! Afijn..het ging goed gelukkig. Wat een leuke ukkies zijn het. Die zwarte van Klara..graaft goed in de kattenbak, die andere drie nog niet echt.

En Twiggy d'r kinders zijn erg nieuwsgierig..als je bij het deurtje van de bench komt..willen ze allemaal komen kijken. Twiggy vindt het prima..dan kan zij ook even kroelen. Maar..als de kittens willen drinken..dan gaat ze er direct voor liggen.

En....ik heb een hond gewassen!! Jaja..het wordt nog eens wat. Het was niet zo'n grote hoor, een maltezer/malteser :) Die werd zaterdag door een nieuw baasje opgehaald, nou daar gaan ze voor in bad hoor. Het ging prima..maar wat stond het hondje te bibberen zeg. Afdrogen was wel grappig..hij liep zelf langs de handdoek..zo graag wou ie.

Verder nog een verjaardag zaterdagmiddag, mijn jongste nichtje werd 4 ! Groot feest en heel veel kado's natuurlijk. Het MegaMIndy pak dat ze aanhad was wel het leukste kado (vond zij)

En zondag thuis geweest, stukje van de wc gewit (plafond, muurtje en muur) nu de andere 2 muren nog en dan de plinten vast. Dan is dat ook eindelijk klaar.
Oh en zowaar ook nog verder aan mijn jasje gewerkt, misschien krijg ik m voor het eind van het jaar wel af in dit tempo haha.

Geen opmerkingen: