zondag, november 04, 2007

Weekend!

ZATERDAG:
Eerst op www.bookcrossing.com het nieuwe draadje voor Wat lezen wij? gestart :)

Daarna door naar het asiel. Daar mocht ik de pensionafdeling voorzien van eten, en schone hokken. Er zat een siamees met een hele zware stem..geen gezicht..kleine kater, met zware stem. In één vd grote verblijven zaten 3 rode katers. Wat een heerlijke kroelkatten waren dat..ze beklommen me. Daar zat ik dan, 1 kat in mn nek, 1 kat op schoot en 1 gelukkig op het plankje hihi.
Daarna mocht ik de was en trim doen. Daar zaten ook 3 katten, waaronder een grote rode kater, hardstikke lief natuurlijk, maar een ware Houdini. Naast de hendels vh deurtje vd bench..zat een dikke handoek tussen de tralies door. Ik kreeg al gelijk te zien waarom, die rooie hengelde zo naar de hendels..maar kreeg ze niet open hihi. Verder zaten er nog 2 kitten die erg aanwezig waren. Daarna de kittenkamer, 1 zwarte moeder poes, met 2 zwarte kittens..erg lief.

Toen kwam ik bij Wammes (geloof ik) die zit in een bench onder de kapstok, lekker bij de mensen. Nu lopen er een aantal honden los in het kantoor, allemaal schatten van beesten, en de herder Sanches is helemaal verliefd op het kitten. Hij gaat er op zn gemak voor liggen en ligt helemaal verkikkerd naar de kitten te kijkn. In het begin vond Wammes het maar niks, maar nu vind ie alles prima. Het is van een spugende, en blazende kitten een echte schat geworden. Ik had m beet en Sanches gaf Wammes een lik over zn oor, die vond het geweldig.

ZONDAG:
Weer naar het oude huis. De muur (die andere kant) moest nog een keer geverfd worden. Nu ben ik eindelijk klaar..pff..wat een werk.
Morgen worden er nieuwe foto's van de kamers gemaakt, nu maar hopen dat er meer kijkers komen. En dan vooral kijkers die ook terugbellen..en niet zoals die laatste, die niets meer van zich liet horen.

2 opmerkingen:

Moutarde zei

Hoi Gala,

Wat voor woeste kleuren had je in je huis dat je het moet verven om beter te verkopen ? Zo erg kan het toch niet zijn ?!
Ik hoop dat het nu toch snel gaat lukken met het verkopen van je huis. Duim, duim!
Liefs,
Moutarde

1972Galadriel zei

De muur die niet op de foto staat was kersenrood, die andere muur zachtgeel. Op de internetfoto komt het waarschijnlijk te gekleurd over. Maar goed..het ziet er wel groter uit met witte muren.