donderdag, oktober 16, 2014

Weekje vrij

Deze week lekker vrij (13 tm 18 oktober) heerlijk! Ik bijkomen van de werkstress, de collega's genieten van de dagen zonder mijn gebrom hihi.

Ik heb besloten mijn slaapkamer om te zetten, het hoge 1 persoonsbed mag eruit, en ik heb een aanbieding van Leen Bakker genomen, 2 persoons Boxspring Alta  voor 250 euro. Mooi prijsje toch.

Afijn, ik aan het werk om troep te ruimen (viel mee) en alles op een andere plek te zetten.
De vaste kast, is eindelijk gevuld met al het gereedschap dat ik her en der gestald had.
De 4 houten kastjes staan gestapeld op de plek van mn oude slaapplaats, daarachter alle grote dingen die niet achter de schuifdeuren van het schuine deel pasten. Mooi uit het zicht. Spiegel staat voor de opening, nog minder uitzicht op de grote dingen. Ook nog  de kastdelen langs de lange wand weggehaald, zodat mijn bed daar kon komen te staan.

Dat laatste deed me een beetje de das om. Veel schroeven en met de schroeftol lukte het niet meer, die werd me te zwaar. Mijn RSI(tegenwoordig heet het KANS) speelde me danig parten, krachtverlies en pijn in de handen. Tja moet er wat voor over hebben. (de hoofdpijn kwam er ook nog bij vandaag)

Afijn ik op de grond geslapen, want het oude bed moest gedemonteerd worden natuurlijk.
Prima geslapen en vanochtend werd het nieuwe bed bezorgd om 12.00. De matrassen werden toch nog 1 trap omhooggebracht, zodat mn moeder ze (eigenwijs dat ze is) deze naar boven kon slepen samen met Chris (nog zo'n eigenwijs) De bakken waren te zwaar, ik had geen kracht meer, dus kon niet veel anders doen dan mn vader bellen. Die heeft ze naar boven gesjouwd.

Toen moesten ze nog in elkaar, 1tje ging prima, maar die 2e..we zijn volgens mij 1,5 uur bezig geweest en toen zaten ze eindelijk. Er is heel wat gebromd door mij en mn pa hoor, wat een.... werk. Mocht het hoofdbord alsnog loslaten, dan draai ik er gewoon 6 lange schroeven in, wedden dat ie dan blijft zitten :)

Maar nu is het klaar, het nieuwe bed staat prima, het oude bed ook. Ik hoop dat iemand m binnenkort komt ophalen, dan is het helemaal opgeruimd boven hihi.

Ben benieuwd hoe Shelley het vind, hopelijk gaat ze op het matras naast me liggen, zodat ik wat beenruimte overhoudt.

Morgen lekker niksen, zaterdag denk ik een wandeling en zondag weet ik nog niet wat ik ga doen.

Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen: