zondag, maart 10, 2013

Jammer..het is weer snertweer

Ik heb niets tegen de winter hoor, en af en toe een goede regenbui kan ik ook nog wel tegen. Maar het is nu wel heel somber weer. Het griepje heb ik overleefd, zit nog wel met een irritante kriebelhoest.

Ik ben tegenwoordig op zoek naar Munzees.
Je gaat op zoek naar QR codes met een gekleurd kader eromheen. Als je deze scant met de Munzee app, krijg je er punten voor. Deze varieren van 5 tot 50 of meer punten. Leuk en je hoeft niet te graven in de grond zoals bij sommige Geocaches. Het enige dat mij opvalt, is dat de app in het weekend rond 12.00 uur niet werkt, denk dat ze dan de site aan het bijwerken zijn. Maar het houdt mij niet tegen, ik vind ze niet allemaal. Net als bij het Geochachen loop ik tegen het probleem aan dat mijn zoektechniek niet al te best is. Ik kijk er snel overheen, vooral als ie creatief verstopt is. Ik heb er zelf ook een gemaakt, die zit op mijn voordeur hihi. En deze is al heel wat keer gescand door andere Munzee jagers.

Verder ben ik nog lekker bezig met de slowcooker. Ik heb sucadelapjes bereid (en die zijn erg lekker). Nu staat de rodekool op en ik moet zeggen, het ruikt erg lekker. Ik zoek ook vaak op recepten voor de slowcokker op Pinterest.

Met de allergie gaat het goed. Ik heb nu nieuwe pillen, en ik heb een stuk minder last van mijn ogen. De oren gaan uitstekend, ze klappen om de haverklap open en dicht. Dat is lang geleden dat dat gebeurde, dus ik heb nog wat in te halen geloof ik ;-)

Verder baal ik wel als een stekker van mijn dak. Ik heb weer lekkage, en na uitgebreid onderzoek door de dakboer blijkt dat het niet alleen bij de buren vandaan komt. Mijn dak is niet lek, maar de naad bij de ene buurman staat helaas open en omdat ik op het laagste punt zit, loopt het allemaal naar mij en dus onder mijn dag :-( Oftewel, dat gaat een paar lieve duiten kosten. Het is allemaal oplosbaar maar niet gratis.

En dat terwijl dit het jaar was dat ik eindelijk een spaarsaldo kon opbouwen snif. Nouja..komen we ook wel overheen, maar ik ben het zat om iedere keer weer een ongelofelijke achterstand te moeten inhalen kwa geld. Ik ben bij met alle betalingen, geen schulden, krediet op betaalrekening gehalveerd (yes!) en ik wilde eigenlijk gaan aflossen op de hypotheek..dat wordt nu dus een schuld aflossen zucht. (even klagen hoor)

Zo klaar met zielig voelen (je wordt er zo somber van) ik ga nog even huishouden, en als ik durf ook nog wat klussen (muur verven) met een nieuw apparaatje.

Tot later!

Geen opmerkingen: