donderdag, mei 17, 2012

B12, bookcrossing, Vit D en Geocaching

De B12 blijft voor problemen zorgen, helaas nog steeds moe. Maar ach, we leven nog he. Bookcrossing (in dit geval het loslaten van boeken) komt weer een beetje op gang. Mede door het feit dat ik Vitamine D binnen moet krijgen en daarvoor moet ik naar buiten. En dat doe ik weer onder het mom van, laten we eens gaan GeoCachen. Oftewel, een soort van schatzoeken, de schat in dit geval, wordt weer teruggelegd voor de volgende zoeker.

Onderweg kom je leuke locaties tegen, zoals het Julianapark dat aan het einde van mijn straat ligt. Ik kom er echt nooit, maar je kan er verdomd mooie plaatjes schieten!Tevens ligt er dus een geocache..wat een zoekwerk man hihi.

Toen ging ik door naar mijn 2e schat, had een verkeerde locatie gekozen en na wat aanwijzigen van collega/die hard geocacher Sonnetjes deze ook gevonden. Ik moet duidelijk mijn zoektechniek nog ontwikkelen :)

Hierdoor kwam ik bij de museummolen uit (Palmboom) welke ik uiteraard heb bezichtigd, na een welverdiend kopje thee natuurlijk.

Daarna doorgelopen naar de Gerrit Verboonstraat, alwaar ik op visite ging bij 2 vrienden die op vakantie waren geweest. Daar lekker zitten kletsen, nog wat souvenirs gekregen, Kattenmok een een Kattenboekje (beide geweldig!) en toen weer naar huis voor een welverdiend patatje (daar gaat mn dieet)

Zometeen nog even mijn suddervlees bakken, zodat ik het weekend weer door kan met mijn carnivore dieet(lekker hoor) morgen nog even werken, en dan...........shoppen voor kleding! Ik ben toe aan vernieuwing.

1 opmerking:

Arine zei

Ben benieuwd hoeveel caches je op 1-1-2013 hebt gevonden haha