zondag, april 22, 2012

Het is rustig

Niet veel te vertellen, ben nog steeds lekker bezig met het dieet, geen nieuwe recepten ontdekt. Wel voor het eerst bio braadlappen bereid, ze zijn een klein beetje aan de droge kant, maar wel goed van smaak.
Zometeen ga ik een gehaktslof maken (lekker!)
Dieet wel een beetje aangepast: ontbijt bestaat nu uit een stuk fruit en een stuk vlees en het smaakt prima. Rond een uur of 10 gaat het 2e stuk vlees naar binnen. Zo voorkom ik mijn ochtenddip die best wel zwaar valt. Speklapjes op mijn nuchtere maag  werken niet, gatver.

Vermoeidheid is nog niet helemaal weg, in het weekend ben ik echt moe en moet ik het rustig aan doen. Dat houdt in dat ik niet kan werken in het dierenasiel :'-(. Ik zou kunnen kattenknuffelen, ware het niet dat ik op zaterdagmiddag als een dood vogeltje op de bank hang.

Mijn haakproject Vest begint op te schieten zie ik, nog een toertje of 10 en ik kan gaan kijken of het in elkaar past en ook nog fatsoenlijk staat ;-) In mijn poging kleine deuken te maken in mijn wolbergje, ben ik nu een sjaal aan het haken met een groenige gevlamde wol van de Wibra (denk ik) moest opnieuw beginnen, sjaal was te breed haha.


Geen opmerkingen: