zaterdag, augustus 08, 2009

Deventer...1 week later

2 Augustus was het dan zover..ik ging naar Deventer. Om 7.00 liep ik al naar het station, alwaar mijn trein om 7.44 zou vertrekken. (en dat op een zondagochtend) Trein heb ik gehaald, SylS (van bookcrossing) heeft ook de trein gehaald en stapte in op Gouda.

We hadden allebei een doel, kwa boeken. Ik ging voor de Fantasy/Scifi artboeken en SylS voor handwerkboeken. We zijn allebei goed geslaagd :) Ik had voor de lunch 6 boeken gescoord. SylS vlak na de lunch een 5 tal handwerkboeken (die multobanden) die lekker zwaar in de kar lagen hihi. Wij zijn om een uur of 4 gaan eten, zodat we onderweg naar huis lekker konden uitbuiken.

Rond een uur of 8 's avonds was ik weer thuis. Het was een gezellige dag. Plinius en man zouden we ook nog bij de meeting zien, maar die werden door een regenbui aan het einde van de kade vastgehouden bij een boekenkraam, daarna is het helaas niet gelukt hen nog tegen te komen!

Het weer werkte niet zo mee, het regende toen wij aankwamen in Deventer, en op hier en daar een droog half uur/uur na heeft het dat de hele dag gedaan. Gelukkig niet met bakken tegelijk, dat werd bewaard voor onze bookcrossmeeting/lunch bij A taste of Honey.
Het eten daar is erg lekker en de bediening is geweldig. De meeting was ook geslaagd :)

Verder weinig byzonders gedaan deze week(behalve werken natuurlijk) Vandaag in het asiel gewerkt, ik was klimpaal voor de vele kittens deze keer (6 nestjes!) Maar het is wel erg leuk zo :)

Vanmiddag een nieuwe bril besteld bij Hans Anders, het montuur is euro 35, maar met mijn glazen..komt ie toch op euro 450 :-( Daar gaat mn spaargeld (wuifwuif)
Naja..het is nu eenmaal nodig, mijn linkeroog is rustig genoeg om te zien dat mijn rechteroog meer hulp nodig heeft. Links, ondanks mijn dubbelzicht, toch nog wat verbeterd (jippie) middels een cylinderaanpassing dus ik kan binnenkort weer kilometers ver zien (tuurlijk)

Zo nu nog even boodschappen doen..en dan relaxen!

Geen opmerkingen: