zondag, juli 05, 2009

4 juli - fitness, asiel en boekenlegger


Pfff..wat is het benauwd. Niets voor mij dit warme weer. Ik wacht op die regenbui die me beloofd is ;-) Balkondeur open is ook niet fijn, ze zijn aan het BBQ-en, alleen liggen er teveel spriritusblokjes in het vuur, ik heb geen zin in een rookvergiftiging, dus de deur blijft dicht.

Ik ben wel naar de fitness geweest, goed he. Tot nog toe gewoon 2x per week. Ik merk zoveel verbetering op mbt mijn RSI. Dus ik hou het maar vol.

Vanochtend naar het asiel geweest. Ik mocht bij Vera en haar 3 kittens beginnen. Jeweetwel, die rooie moederpoes. Zo lief..en haar kittens beginnen nu een beetje rond te struinen. Ze lopen nog niet zo goed, dus het is wel koddig om te zien.

Daarna de dokterskamer. 2 moederpoezen met kittens. De lapjeskat van vorige keer heeft 4 of 5 mooie kittens, echt leuk zijn ze. Ze is alleen niet zo'n briljante moeder, ze is haar kittens nu eigenlijk wel zat. Maar..ze verzorgt ze nog wel. Verder is er een zwarte moederpoes met 4 kittens. Die zijn nog piepklein, maar moeders verzorgt ze prima.

Er zit nog steeds dat ene hamstertje, het is nu wel volgroeid, het was zo'n ienieminie beessie. Hij (of zij) schrikt nu ook niet meer zo. echt een gezellig diertje. Die babbelende cavia's zitten er ook nog. Echt grappig dat geluid dat ze maken, ze hebben het prima naar hun zin. Verder zit het barstensvol met konijnen, 7 stuks!. Ik heb echt niks met konijnen, maar deze zijn allemaal wel leuk. Kwak vind ik een beetje sneu. Het is een mooi zwart konijntje, nog niet heel oud, hij kwam samen met 2 broers/zussen binnen, maar zit er nog steeds.

Dusseh..als je nog een huisdier zoekt, kijk dan eens hier :)

Oh en het plaatje is een boekenlegger die ik tegenkwam in 1 van mijn vele boeken :)

Geen opmerkingen: