maandag, juni 22, 2009

Fitness

Jaja..heel gezond dat sporten hoor. Behalve als je je eerste fitness les hebt gehad en de volgende ochtend in het dierenasiel moet werken en daarna nog eens op de fiets naar een vriendin.

Je wil niet weten hoe ik liep afgelopen zondag ;-) Gelukkig gaat het nu wat beter. Morgen maar weer naar de sportschool om nieuwe spierpijn te kweken.

Ik mocht bij de kittens van de rode moederpoes. Wat een scheetjes! Ze hadden voor het eerst hun oogjes open. Geluid kwam er nog niet uit bij de 2 rode kittens. Het lapje piepte wel al, wat resulteerde dat moeder naar mij blies dat ik haar kind met rust moest laten.

In de dokterskamer zat alleen Twiggy werd er geroepen. Stap ik naar binnen..Twiggy zat er. Maar ook een hoogzwangere lapjeskat (wat een lieverd) 5 konijnen, 3 cavia's en een hamster. Dat was even schrikken hihi. De cavia's kletsen gezellig door. De konijnen zijn erg leuk (en dat voor konijnen) ze vinden mensen niet eng in ieder geval. Het hamstertje ach..het is een harig dingetje. Ik zou veels te bang zijn om m kwijt te raken.

In de wasruimte zaten ook 2 grotere kittens in een bench. Een zwartwitte die mij heel lief als klimpaal gebruikte. En een rooie..die graag wou kroelen.

De quarantaine was ook redelijk gevuld. 3 nieuwe poezebeesten die nog erg bang waren maar er redelijk uitzagen. En verder wat oudgedienden..die zoals altijd graag willen kroelen! Vlak voordat ik wegging mocht ik nog even een kater aannemen en in de quarantaine plaatsen. En of ik ook wilde kijken of ie nog ballen had, als ie niet moeilijk deed. Het arme beest deed helemaal niets..hij was veels te bang. Maar ballen had ie ieder geval niet ;-)

Geen opmerkingen: