maandag, december 01, 2008

Surprise!

Mijn broer vroeg bij mijn ouders (toen ik er niet bij was) of we surprises wilden doen. Tuurlijk..ik werd gebeld, mijn moeder trok mijn lootje.
Mijn lootje: moeders
Moeders lootje: dochter
hihihi..zal je zien.
Afijn..nu nog een kadootje: ma wat wil je..oh doe maar een dagcreme.
oke..ik wil wel een kadobonnetje ofzo..jeweetjwel boeken cd dvd alles is goed.

Er werd niet gevist naar wat voor surprise er gemaakt werd. Moeders houdt niet van rommelsurprises..dus krijgt ze een rommelsurprise ;-) jaja..ikweethet..ikbengemeen.

Men neme het oude doosje van de Motorolla Razr(waarin ik en passant nog een geheugenkaartadapter vond) Ik verde het zwart..FOUT..dat gaat plakken zucht.
Oke plakband om de randjes..het is weer te openen. Er zitten laatjes in. Dagcreme in de grote la (moest even zagen voor het deksel). Wat ga ik ervan maken. Tja..juwelenkistje is het makkelijkst (tuurlijk!) Bij de Aktion wat sieradenknutselsets gekocht (echt goedkoop) maar wat een ....werk die kettingen maken. Al die kleine kutkraaltjes. Afijn..het is gelukt. Ik had ook nog een nepring gekocht. Die past natuurlijk niet in het doosje..zucht.
Oke..wat heb ik nog meer..oh het doosje van Command & Conquer kan ik nemen. Spel is overleden. Enjahoor..daar is de overlevingsdeken weer handig. Hoeveel meter ik daar al van gebruikt heb hihi. Doosje met goudkleurige kant bekleed..ring erin..en armbandje(wat ik niet meer draag) een paar incomplete oorbellen..en..confetti! Maar ze moet verderzoeken natuurlijk. HET kado zit in de volgende doos.

Oh ik heb alles in een grote doos gestopt..de papiersnippermachine heeft lekker snippers gemaakt..die heb ik er ook in gedaan. Doosje bekleed met een heel druk hergebruikt kadoopapiertje. Binnenkant van de deksel met de overlevingsdeken bedekt..en de lange uiteinden tot slierten geknipt (oh dat vind ze zo leuk)
Afijn..broer heeft al een extra stofzuiger geleend :-) voor als moeders moet uitpakken.

De doos heb ik ook weer ingepakt: ik had nog 2 tafelkleden van T-Mobile..lekker roze.
Die heb ik om de doos gewikkeld (kleed in repen geknipt, repen allemaal aan elkaar geknoopt) Verder vond ik nog een oude strik..hup ook erboven op.

Eindelijk klaar!

Nu maar hopen dat moeders het niet al te vervelend vind..al die snippers ;-)

Geen opmerkingen: