dinsdag, januari 29, 2008

Asiel, Duitse herders en de rest

Zaterdag weer naar het asiel geweest (joh je meent het!) Ik was vlot klaar op de quarantaine, de hokken waren niet byzonder vuil, dat scheelt altijd in de tijd. En je kan wat meer met de katten kroelen :) Collin is eigenlijk wel het grappigst op deze afdeling: een stevige kater (hij eet veel) Pillen geven is hemels, je gooit het in z'n voerbak en hij vreet 'm zo op. Kijkt je wel aan zo van: was niet zo'n lekker brokje (hihi) Ik zal es vragen of ie mijn katten dat ook kan leren, pillen opvreten.

Goed nieuws! De Duitse Herders Harko en Oshka zijn geplaatst, nog net op het nippertje, anders hadden ze toch nog even in het asiel/pension opgevangen moeten worden. Ze zijn niet samen, maar vooralsnog hebben ze er geen last van.

De rest: dipweek (vrouwenkwaal) er werd al naar me geroepen, alles goed, je bent zo stil op internet. Ja hoor, ik hield me rustig, mede door mijn opspelende RSI. Dan kan ik moeilijk hele dagen op internet gaan hangen. Dus een verplichte rust ingevoerd. En gisteravond brak eindelijk de dam, heel mn arm werd warm. En hij voelt nu een stuk beter aan. Na 6 boeken niet te hebben uitgelezen (niet om door te komen waren ze) nu eindelijk een boek in 2 avonden uitgelezen. Steeds Hoger van Lynn Hill. Een klimdame die haar biografie schrijft. Leest lekker weg, en het is reuze interessant om over de klimsport te lezen (vooral de ontwikkeling) Wees gerust, ik ga heus niet klimmen. Ik zou niet durven! 1000 meter boven de grond en dan met een paar klemmetjes en 1 zekeringstouw vastzitten..brrrrrrrrr.

1 opmerking:

Moutarde zei

Hoi Gala,

blij om te lezen dat het weer beter met je gaat! Liefs,
moutarde