zondag, februari 17, 2008

En daar zijn we weer!

Tjee al 2 weken geleden dat ik iets schreef..het moet niet gekker worden.

Vorige week was ik lekker vrij. Rondje stad (etalages kijken) en toen lekker niksen.

Gisteren uiteraard gewoon weer naar het asiel. De afdeling was lekker rustig kwa geluid, het zat er helemaal vol met katten. Bram is nieuw: een slanke cyperse kater die van kroelen houdt :) Chloe heeft nog altijd last van trek in eten..maar wil wel kroelen daarna. Renee is bang dat ze het eten niet op tijd op heeft, die begint met schrokken zodat het moeilijk is het schaaltje bij haar te zetten, zoveel kracht zet ze erbij. Maumau blijft koddig. Een stevige rode schildpad/torty die piept ipv miauwt..totdat ze wordt opgepakt om naar binnen te gaan. Moord en brand wordt er geschreeuwd. Minoes gilt er lekkr op los als ze aangehaald wordt, gisteren lag ze daarna lekker te pitten in de krabpaal. Bianca.. kreeg als laatste aandacht. Het is ook een schildpad, maar het rode kleurtje zit er niet in. En zodra dat ontbreekt, zijn de schildpadden/lapjeskatten echte schatten. Die rooie zijn gewoon te kittig voor mij :) Met Bianca heb ik heerlijk zitten kroelen, zelfs de kambeurt viel in goede aarde..ze zag er stukken beter uit.

De theepauze was ook leuk. Normaal zit Piet Hein(kater) het kaas van je brood te kijken, maar er is een nieuwe medewerker (m) en die krijgt volop aandacht van alle beesten..hij valt goed in de smaak. Het is leuk om te zien dat ze allemaal een kroel bij m gaan halen.

Vanmiddag ging ik naar een BookCross Meeting bij SylS. En ik kwam met een kar vol boeken terug..heerlijk! Hier een paar foto's die ik gemaakt heb.

Nou dat was ie weer!

Geen opmerkingen: