dinsdag, januari 22, 2008

weer eens een asiel update

12 Januari
Het wilde niet klikken met de katten op de asielafdeling, vlekje vond mij helemaal niks, een van de wit/rode katers was aan het bullebakken (fijn hoor) en daardoor waren er meer van slag. Gelukkig bleef Gina in haar hok en zelfs Saartje zag er gezellig kijkend uit. Ook hadden we 's avonds een nieuwjaarsborrel. Het was erg gezellig, alleen mijn maag was wat van slag nadat ik wat hapjes had gesmikkeld. Vast een staartje van de buikgriep die ik gehad heb. Ik ben wel op tijd naar huis gegaan, ik viel om van de slaap om 21.00 uur! (niks gewend he)

19 januari
Op naar de quarantaine afdeling. Wow..die zit ook weer vol. 3 scheten van kittens rechtsboven, waarvan er 1tje helemaal niet bang, die ander een beetje, de bangste speelde voor Tarzan en was helemaal de weg kwijt toen ik m moest helpen z'n hok inklimmen. (Dat mens raakt me aaaan..heeeeeeeelp!) Linksboven zat ook nog een kitten, die strooide mooi al het kattengrit naast de bak (ligt daar toch ook veel beter) maar verder een echt scheetje. Het stel dat losliep (nee niet Minoes en Loesje) was op voedseljacht..en 1 van die twee moest druppels in zn oren, die was daar niet blij mee, maar het is me gelukt :) Verder zaten er nog 2 nieuwe en bange katten. Mozart, een zwart met beetje wit, verstopt achter de waterbak (alsof ie erachter past) en Molly een hele mooie beigekleurige Britse Korthaar. Ze heeft geen snorhaar bewogen, maar na een paar keer tussen haar oren kriebelen, ging toch de snormoter een heel klein beetje aan :)

Het bookcrossplankje is weer opgeruimd, nu staan links alle folders (bij de balie dus beter) en rechts staan alle beschikbare boeken, die lopen nu eindelijk een beetje. Meldingen zijn meegenomen, totnutoe maar 1x gebeurd.

Zo en nu naar bed, het was gisternacht (eh vannacht) 2.00 uur! (kubik 2 gespeeld, jaja slecht ik weet het!)

Geen opmerkingen: