zaterdag, december 22, 2007

Asiel

Zo zijn er ineens 2 weken voorbij :) Alle kittens uit het asiel zijn geplaatst!
Tommie is ook mee met een leuk gezin..tis een super relaxte kat joh..hij vind alles best als ie maar kroelen kan. Poes, de Lilac Point Pers is ook geplaatst..gelukkig maar.

Vandaag kreeg ik Angel te zien..een jonge kater (witte Pers) en geschoren. Tis echt een scheetje..lang geleden dat ik een pers MET neusje zag :) Hij is nog een beetje bang, maar kroelen vind ie toch zo lekker.

De quarantaine is niet zo vol meer gelukkig. Tom en Jerry zitten daar nog, en Casper..een stevige cyperse kater. Minoes en Loesje zijn ook zo'n lekker stel..Gabber vind het gezellig bij hen. Dan zit er ook nog een zwart poesje..maar die vind het helemaal niks..blazen en brommen is alles wat ze doet.

Om wat te varieren in mijn blog..en om misschien mensen te interesseren voor de asieldieren zal ik hier regelmatig één van de nog aanwezige asielhonden en/of poezen in mn blog vermelden. Uiteraard zijn ze, samen met vele andere dieren, ook te vinden op www.dierenasiels.com.

Hond - Tossa


Ras: x Tosa Inu
Leeftijd: Volwassen
Geslacht: Teef
Kleur: bruin/wit

Tossa kan niet bij andere honden of katten en kleine kinderen. Grote kinderen zijn geen probleem. Ze kan alleen thuis zijn en in de auto gaat het ook prima.

Tossa heeft dienst gedaan als waakhond, helaas ging het bedrijf failliet en belandde Tossa in het asiel. Deze dame is gehoorzaam en zeer lief voor "eigen mensen". Helaas kan ze soortgenoten niet uitstaan en ze vertoont dan ook fel uitvalgedrag naar andere honden. Gezien haar grootte en kracht achtten wij het derhalve onverstandig om Tossa als "huishond" te plaatsen om de simpele reden dat ze dan tijdens het uitlaten teveel in contact komt met andere honden en het risico op gevaarlijke situaties dan te groot is. Heeft u een bedrijf of huis met afgezette tuin die bewaakt moet worden, dan is Tossa uitstekend geschikt!

Geen opmerkingen: