vrijdag, augustus 31, 2007

15 September - boekenmarkt in Schiedam

Schiedam krijgt boekenmarkt

In de historische binnenstad van Schiedam organiseert de Winkeliersvereniging Hoogstraat op zaterdag 15 september de eerste Schiedamse Boekenmarkt.

Boekenliefhebbers kunnen daar rondstruinen langs kraampjes met (vooral) tweedehands boeken, waaronder Nederlandse en buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips, thrillers, kunstboeken, biografieƫn, kookboeken, geschiedenisboeken, (streek)romans, wetenschap en boeken over de regio. Zowel voor verzamelaars als voor koopjesjagers is er volop keuze. De boekenmarkt wordt gehouden op de Hoogstraat (tussen de Grote Markt en de Korte Dam), de Korte Dam en de Lange Haven/Dam (voor de Korenbeurs). Op de Grote Markt wordt op dezelfde dag ook een Versmarkt gehouden en op de Lange Haven organiseert het Nationaal Coƶperatiemuseum activiteiten rondom het 30-jarig bestaan. De Schiedamse Boekenmarkt duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Gala, het is niet moeilijk te raden waar jij die dag rondloopt! ik wens je veel plezier en mooie vondsten, hopelijk voor een habbekrats te koop en anders gewoon lekker kijken.

Anoniem zei

hee Gala, ik zag een advertentie op je site van antiblaf.nl en klikte daar even op. Er blijken daar antiblaf-banden te koop te zijn, apparaatjes die prikkels afgeven als een hond blaft. Mijn lieve lieve hondje is nu 12 jaar en is het laatste jaar nogal veel gaan blaffen, ws doordat ze wat slechter ziet en hoort. Wat vind jij van zo'n antiblafband? Weet je misschien of het erg vervelend is voor de hond? Werkt het eigenlijk wel?

1972Galadriel zei

antiblaf band..tja nog nooit een nodig gehad voor mijn katten. Ik weet niet wat ik er van moet denken..waarschijnlijk helpen ze..anders worden er niet zo veel van gekocht/aangeboden.

Anoniem zei

Tip/ideetje: draag zo'n band zelf eerst eens een tijdje?
Desnoods om je (boven)arm.
En dan vlak naast de blaffende hond gaan zitten.
't lijkt mij niks, maar beslis na afloop vd proef of je dat je geliefde bejaarde hond in veelvoud wilt om(aan)doen.
HTH in je beslissing.