woensdag, september 05, 2007

Weekend - begin van de nieuwe week

Zaterdag - BookCrossing
Afgelopen zaterdag naar een BookCrossing meeting geweest in Capelle ad IJssel. Locatie In den Boekenkast (nabij Isala theater). Er was een boekenmarkt en een aantal schrijvers las voor uit eigen werk (o.a. Bart Chabot) Het was een gezellig clubje..een stuk of 15 BCers :) Heel pakket boeken voor mn vader meegekregen (bedankt Syl!) zelf uiteraard ook nog wat SF boeken gevonden op de boekenstapel, en ook nog 2 gekocht op de boekenmarkt. Deel 1 en 2 uit de Eden serie van Harisson.


Dinsdag - wandelende tak
Het takje blies gisteren zijn laatste adem uit. Ik merkte het vanochtend pas. Helaas helaas, ook deze viel steeds op de bodem. Met veel water weer alert gekregen..maar deze keer was het echt over. Ik vind het zo sneu voor die beestjes .. nuja, ik heb mn best gedaan. Het lijkt mij het beste als ik het aquarium/teraruim maar in de opslag zet, want nieuwe takjes gaan waarschijnlijk ook niet lukken .. kwa overleven dan.

Woensdag - op de thee bij DikT ;-)
Vandaag met Bisa naar cafe DikT bij de bibliotheek op Blaak. Normaal neem ik daar een soepje..deze keer een tosti Hawaii .. lekkerrrrr. Verder bij de verkoopboeken nog 8 stuks gescoord. Waarvan 2 boekjes over het asiel gaan..super joh :)
Verder luister ik nu naar muziek van Tool. Sheila heeft storm in dr kont..ze rent de trap op en af .. gelukkig zit de buurman een verdieping lager..anders had ie allang op de muur gebonsd hihi.

Donderdag - uit eten met de zaak
Leuk..morgen uit eten met mn collega's van mn nieuwe werk. Ook een aantal reeds vertrokken dames van facilicom gaan mee. Dat wordt vast heel gezellig.

Vrijdag - nog niets gepland
Zaterdag - Asiel! ik moet nodig weer eens wat typen over het asiel :)
Zondag - ouders op visite zoals iedere zondagochtend..verder nog niks ingepland

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor je PM Gala! Die Harrison sla ik zeker niet af :)

groetjes, EU

1972Galadriel zei

Ik had er speciaal een sticker opgeplakt..dat ie niet in de wilde releases mocht :-)