zaterdag, augustus 11, 2007

Van alles wat

1 tak is dood, compleet opgedroogd. zhij was al een voorpoot kwijt. Jongste tak zit in de ziekenboeg, pootje kwijt, niet overeind te krijgen. op een laagje water gezet, met vers groenvoer. zhij doet het ook aardig nu. De oudste tak is rood gekleurd bij borstplaten en bovenarmen/pootjes. Volgens SylS van wie ik de eitjes kreeg gaat deze eitjes leggen. Dus goed zoeken of ik ze kan vinden :)

Met Destiny gaat het beter..ze eet en drinkt weer goed, en plassen uiteraard ook. Helaas heeft ze beneden in de hal gepoept en geplast, en nou blijven ze het met zn allen doen. Dus daar heb ik een hekje voor gestoken..de gang beneden is verboden terrein voor ze.

Rumba is verkouden..gistern lethargisch en een ongelofelijke snotneus. Vannacht zichzelf een stuk in zn kraag gedronken..nu loopt ie weer wat fiefer rond gelukkig. Snotneus is ook weg.

Asiel: ik had 3 afdelingen vandaag. De dokterskamer met 2 supergrote witte katers. Baasje overleden..ze waren er nog boos om.blazen kunnen ze in ieder geval. Er zit ook een rood kitten. Tiran is het..krijsen dat ie aandacht wil. Verder is ie wel lief hoor :) De kittenkamer is bijna leeg! Er zit er nog 1, die is heel bang, maar als je eenmaal erbijzit vind ie kroelen helemaal niet erg :)

Quarantaine..ze zitten er nog allemaal de schatten, helaas gevalletje niesziekte..dus allemaal aan de pil..we zijn zo snel door de leverpastei heen!

Nou dat was het wel :)

Geen opmerkingen: