zaterdag, mei 12, 2007

Zachte vachten

Ja..vandaag gelukkig weer naar het asiel. Vorige week lag ik helaas ziek op bed.

Er heerst nog steeds niesziekte..dus alle katten zitten verspreid. Het washok heeft 1 kattebewoner, die is nog niesvrij. En het is een schat van een kat. Kroelsessie gehouden natuurlijk. Toen naar het SK..daar zit een rode poes die krulhaar heeft..wat een leukerd om te zien! Er zat ook een wilde..die had zit als een ware Houdini bovenop de TLbak geinstalleerd :-S Afijn..grom en blaas als je er onderdoor liep. De vangkooi staat nu in het SK met voer erin. Nu maar hopen dat de wilde er in trapt!

Daarna de Quarantaine. Daar zitten dezelfde 6 als 2 weken geleden. Zij zijn van aktieve nies..naar dragende nies gegaan. Dus minder besmettelijk. Heerlijk met Ziggy gekroeld natuurlijk. Harry deed lief .. maar owee als je ging aaien.

Daarna het kittenhok, daar zitten 5 katers(geholpen) die aktieve nies hebben. En wat een schijtbakken zijn het! (letterlijk) Er hangt een kastje in het hok, daar zitten 4 vd 5 katten op. En er lag een heerlijke bolus op..van 5 dagen oud. Afijn..met een harde borstel alles losgebikt (met dat randje) 1 kater vond het niks en zat vervaarlijk te brommen.

Daarna nog even wat boeken op het plankje in de hal gezet..er kijken wel mensen naar, maar ze nemen nog niets mee. Ik heb het A4tje even op het raam geplakt, dan kunnen de mensen het beter zien (denken we)

Toen kwam er nog een gevonden kat binnen..compleet uitgedroogd arm ding. Die moet nog ter controle naar de dierenarts. Gelukkig werd het water en het eten aangevallen door deze kat..dus misschien haalt ie het.

Vanaf 1 juni ga ik minder bij het asiel werken..ik heb dan weer een fulltime baan. Dus het wordt 1 wk werken, 1 wk vrij (alleen bij het asiel dus)

Geen opmerkingen: