zondag, oktober 22, 2006

Asieldag


Het gaat langzaam vandaag. Ik heb geen haast, mn laatste keer kattenknuffelen voor ik ga verhuizen :) Er zaten 2 katten in de waskamer (worden honden gewassen) die waren gisteren gebracht. Schatten van katten!

Ze hadden wéér kittens binnen gekregen..3 stuks..wat een pismuisies joh...erg schattig. In de dokterskamer stond een bench..met een hoopje deken erin. Til ik de deken op, krijg ik de schrik van mn leven..een gigantische rood/witte kater! Gelukkig een schat van een beest. Ik kreeg m onder de deken vandaan door heftig te kroelen..echt van..RAGGEN met die hap. Hij ging er van kwijlen hihi. Maar hij had ook al 3 dagen niet gegeten. Oke..ik voer m wel. Koste wat moeite..maar uiteindelijk had ie 1/4 van zn maal naar binnen..en maar knorren natuurlijk. Kroop wel weer gelijk onder zn deken toen ik verder ging met schoonmaken..echt geen gezicht.

Quarantaine: Noortje zit er nog..is stukken opgeknapt..speelt, kroelt en wil het hok uit! (t zou es tijd worden) Lodewijk zeikt zich nog steeds te pletter..hij drinkt ook net zoveel..vandaar. Maar verder is ie kerngezond. Piro...schreeuwt nog steeds om een kroel..de schat. Juro en Minos zijn nog steeds gevaarlijk in de buurt van voerbakken...ze springen er echt op af hihi.

Streep is nog altijd een sjacherijn..maar wel een gezonde. Snoezepoes kruipt uit dr schulpje, ik mocht heel rustig aan dr oor zitten..maar alle onverwachte bewegingen werden beloont met geblaas! Die meid komt er wel.

Ik was laat klaar, ging om 13.15 pas weg ... helaas is er vanmiddag maar 1 persoon om alle dieren te verzorgen (de andere dame is ziek) dus ik ga vanmiddag terug om de katten te voeren. Ken ik ze nog ff zien :)

Er waren nog wat katten geplaats: Maik, Fjorda en nog 2 (namen vergeten) Dus er is weer wat ruimte. Van de honden weet ik helaas niks...maar die grote lieve die ik op de open dag zag..zit er nog steeds.

Toedeloe!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

haha pismuisies hoe verzin je het!
Weer heerlijke verhalen Gala! Ik zie je steeds helemaal bezig. Lachte me rot om die grote rode kater onder die deken!

Anoniem zei

Oei was ik dus, Dettie