zaterdag, september 21, 2013

Paleo, boeken, handwerken, lezen

Het huis delen met 1 kat minder begint te wennen. Sheila heeft Donovan's plek op de leuning van de bank overgenomen. Het Paleo dieet is nog steeds hoofdmoot, ik ben weer aan het zoeken naar een indeling die voor mij werkt. En ik las zojuist, dat voorbereiden het beste werkt. Zo zie je maar weer, blijven lezen en je krijgt vanzelf aanwijzingen/tips om je verder te helpen.

Ik heb wat recepten opgezocht, die ik ga voorbereiden voor aankomende week. Heerlijk..gewoon in de ochtend je boeltje bij elkaar pakken voor ontbijt en lunch en hoppa..je kan de deur uit.

Ik ben ook weer lekker boeken aan het loslaten, mede door Syl die haar voorraad heeft opgeruimd. Mijn OBCZ boeken begonnen al aardig op te raken.
Ik moet nog een grote doos receptenboeken doorspitten, daar zal ik ook wel wat lekker uit kunnen halen hihi. Ik had al van Arine een stapeltje boeken gekregen voor mn 'nieuwe' 2e hands oven. En die ga ik binnenkort ook uitproberen :)Moet nog 2 boekjes door en dan heb ik genoeg inspiratie voor aankomend jaar haha.

Het haken gaat langzaam, teveel last. Ik heb gelukkig niet nog meer wol gekocht al showde Syl vorige week wel een hele leuke gevlamde wol van de Wibra. Ik ben bezig met een sjaal van een paar bollen katoenmix. De sjaal gaat naar een vriendin. Dat maakt echt een hele deuk in mijn wolberg hoor (3 kleine bollen) maar het begin is er. Daarna wil ik aan een tafelloper beginnen en mn japanse (denk ik) tuniek, zie mijn vorige post.

En lezen..ja ik moet echt weer gaan lezen van mezelf. Als ik maar loskom van die pc he :) Ohja..had ik dat al verteld, mn oude pc is gecrasht. De koelunit kwam los. Windows vond dat niet zo plezant en stopte er toen mee, maar mn nieuwe pc doet het prima.

Zo ineens toch weer een hele lap tekst! Ik ga het proberen te verdelen..dus iedere week een beetje. Dat is ook leuker lezen lijkt me!

Tot later :)

Geen opmerkingen: