woensdag, juli 17, 2013

En zo ben je 2 maanden verder....

....voordat je weer eens naar je blog kijkt. Schandalig, ik heb te veel berichten gemist zie ik al.

Helaas begin ik met een vervelende update, Donovan is 11 juli ingeslapen.
Hij kon niets meer ivm een herseninfarct. Kopje hing scheef, hij viel om met lopen en cirkelde (voorzover ie nog bewoog) en haalde niet eens de kattenbak :'-(

De andere 2 katten zijn gelukkig al wat rustiger, Rumba zoekt niet meer zo, en ik ook niet pfew. Niets erger dan zoeken en dan weer herinneren dat ie er niet meer is. Sheila was ook gestresst door mij helaas, beessie is zo gevoelig voor mijn stemmingen.

Maar het leven gaat door. Mn vakantieplannen (veel buiten de deur doen) vielen een beetje in het water ivm Donovan. Maar er zijn ergere dingen toch!.

Afgelopen zondag met mn ouders naar Delft gefietst, dat was wel naadje hoor, haalde het net.
Vandaag met 2 vriendinnen weer naar Delft, maar nu met het OV :-) Ik heb de wolwinkel overvallen (zie foto) en kreeg ivm het 2jarig jubileum een tas kado (lag ook vast aan het afnamebedrag) met wat breimagazines (die geef ik weg) Wol is ingekocht voor 1 project (ik heb nog niks liggen hahaha) en blijft in die mooie tas zitten met het patroon. Kreeg gelijk uitleg over gekruiste stokjes(supersimpel) in de winkel.
Oh winkel heet Knotten. Personeel dat weet van de wol/garens kleurcombinaties en haaknaalden, super fijn is dat.


Nu uitpuffen, mn kuiten zijn een halve meter ingekort lijkt wel (ik ben echt een oude muts aan het worden) En ondertussen probeert Sheila in mn nek te kruipen met 27 graden op de barometer pffff

Geen opmerkingen: