donderdag, januari 31, 2013

Januari is voorbij!

Bij de KNO arts geweest ivm een dovig oor (links)  dat tijdelijk bleek te zijn.  
Na wat vragen een gehoortest en allergietest (huh?) Het gehoor is perfect (asjemenou) alleen ben ik allergisch voor katten. Toch wel lastig aangezien ik er 3 heb, en bij het asiel vrijwilligerswerk doe. Volgens de KNO mag ik alleen nog maar goudvissen houden. Eh..nou, die 3 katten mogen hun tijd uitdienen, de pillen werken (ogen zijn nog niet in orde)
Achterafgezien waren de signalen er wel al. Kan niet tegen kortharige katten, ALTIJD last van mn ogen. Die ogen waren voor de kno aanleiding om de allergitest te doen. Heb al een maand of 3/4 last van onstoken oogleden. Maarja..als je altijd last van je ogen hebt, let je er niet zo op..ik had nooit gedacht dat dat met een allergie te maken had. 
Had wel al een antibioticakuur en allergiepillen gehad om het rustig te krijgen (heeft gwerkt tijdelijk)
Maar afijn, om het niet erger te maken heb ik besloten om niet meer in het asiel te gaan werken (niet leuk, en man wat was ik zenuwachtig voor het gesprek) Ik heb het ze uiteraard al gemeld, dan kunnen ze mij van de lijst halen en het weekend iemand anders plannen. Liever nu, dan een week van te voren toch.  Ik ga er nog regelmatig langs hoor, mn OBCZ moet af en toe worden aangevuld, en dat is geen probleem, want ik kom niet bij de katten/honden in het asiel, kan ik ook gelijk even kletsen met de medewerkers daar (mits het niet te druk is met bezoekers)
Ik moet op zoek naar een nieuwe weekendbezigheid. Ik ga maar fanatiek Geocachen ofzo..anders zit ik als een zak patat ieder weekend op de bank volgens mij. 
Van de week tot 2 x toe verzopen in de regen, en wie heeft die storm besteld!
Nou dat was het weer!

 


1 opmerking:

Arine zei

ja geocachen, leuk meid. Je hebt er nog genoeg te doen in Schiedam e.o.