vrijdag, oktober 05, 2012

Einde vd vakantie

Ik heb een lekker weekje vrij gehad. Helaas niet aan Geocachen gedaan, ik was te moe en heb heel de week lekker uitgeslapen.
Daarbij moest ook mijn huis weer eens op order gemaakt worden. De keuken is gesopt, de vloer is gedaan (moet alleen de hal beneden nog doen) en verder heb ik eens goed opgeruimd en uitgebreid gestofzuigd. Roomba 531 is heel prettig, maar de hoekjes enzo mist ie toch wel. En met 3 langharige haarballen in huis, moet je soms even met de gewone stofzuiger aan het werk.

Verder nog wat boeken geregistreerd op Bookcrossing, die had ik naast mijn burootje verzameld, ben ruim 1 uur bezig geweest haha. Een hele zwik thrillers is doorgegeven aan iemand in de buurt. Blijkt de dame van de fitness (sporter) schuin tegenover mij te wonen..daar komen we pas na een half jaar achter :)

Ik ben ook nog aan het haken..het bankkleed krijgt al aardig vorm, maar ik kan niet zo lang haken helaas. Erg opletten met de RSI anders zit ik straks helemaal vast! Verder begonnen aan japanse bloemen haken, voor een gordijnachtig iets op de bovenverdieping. Daar zit nu nog folie op, maar dat is lelijk geworden en gaat er langzaamaan overal vanafgepulkt worden. Dan moet er wel weer wat leuks voor de ramen natuurlijk. De bloemen worden voornamelijk wit, met af en toe een gekleurde ertussen. Het zal ook wel weer een lang project worden, maar dat maakt niet uit, deze kan je in stukjes doen, 1 bloem per keer.

De kwestie met de blender is opgelost, ik kreeg een ongebruikte blender van mijn collega Arine. Zij had 'm zelf ook gekregen, maar gebruikte m dus niet. Nou hij doet het supergoed en ik kan lekker smoothies blijven eten.

Ik ben zaterdag  28 september naar de film geweest met Debora. The Possession..griezelverhaal. Maar ik vond het een spannende thriller, echt griezelen was er niet bij. alhoewel mijn popcorn soms verdomd interessant was hoor hihi.

Verder mijn geldstroom weer even geupdate..strakker plan gemaakt. Meer sparen, boodschappen voor een vast bedrag per periode en dan kom ik ook eens uit het rood (hoop ik) en ik hou nog wat over voor niet supernodige uitgaven, waarvan het eigenlijk de bedoeling is dat ik dat NIET uitgeef (tenzij al mn broeken kapot zijn) Es kijken of ik dit plan kan volhouden.

Verder kaartjes gekocht voor Walking with Dinosaurs..ik ga met mn moeder. Blijkt een collega ook te gaan, en nog wel dezelfde datum en tijd..hoe kiezen we het uit. Ik ben benieuwd! Ook nog even kijken of er nog akties zijn met treinkaartjes..dat scheelt ook weer natuurlijk.

Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen: