zondag, september 23, 2012

Het is koud(er)

Ik heb lekker mijn dikke dekbed weer neergelegd, heerlijk!
Verder weinig enerverends meegemaakt. Ben bij Syl wezen handwerken, we zijn een draak aan het haken en het ging redelijk snel (foto's volgen pas als ie af is). Ik heb bedsokken gehaakt, geen foto's gemaakt. Maat 45 ziet er niet uit in gehaakte vorm, maar de ontvanger was er erg blij mee...en daar gaat het om! Verder heb ik nog wat lopende projecten die ik ook weer even een zwieper wil geven (het weer is er naar) maar ik wil ook een Geocache rondje maken, bij mijn collega in de buurt zijn er zo'n 20 traditionele caches geplaatst en het is een mooie route voor de fietsers. We moeten die ene in de Huismanstraat ook nog vinden, maar ik kan er niet bij! (2 meter hoogte haha) en het is bij iemand zn voordeur (net als bookcrossing, best wel spannend hihi)

Ik denk dat mn blender is overleden, hij hapert en er komt een doordringende plastic lucht vanaf als ie draait, kan nooit goed zijn. Dus vanmiddag maar even Rotterdam in denk ik, op zoek naar een nieuwe. Nu ik die groentesmoothies iedere dag opdrink, heb ik bijna geen snoepneiging meer, en blijft mijn gewicht nu stabiel op 75 kg staan, maarja moet ik wel een goede blender hebben.

Verder heb ik nu zuigtabletten B12 Recovery van Bloem. Mijn concentratie is een stuk beter! Op een forum las ik dat iemand maar 1x in de 4 dagen zo'n pilletje nam. Ik ben nu op mijn 2e dag zonder en nog steeds goede concentratie. Het is toch zo fijn om niet zo wazig meer te zijn! Nu de vermoeidheid nog. Ik heb het deze week erg rustig gehouden, Fysiofittnes afgezegd, asiel afgezegd. Die laatste kan ik volgende week weer inhalen op de open asieldag.

En om af te sluiten een mooie foto van de bewolking vanochtend.


2 opmerkingen:

Moutarde zei

Kan helaas je mooie foto niet zien, krijg foutmelding :-(

1972Galadriel zei

even gekeken..raar, insteling stond niet op openbaar, nu zou je wel kunnen kijken denk ik.