zondag, september 25, 2011

Mooi weer, dierenasiel, bookcrossing en spierpijn :)

Wat een lekker weertje! Nu mijn energienivo weer een beetje normaal is, ben ik ook een stuk aktiever, en meer buiten wt weer goed is voor mijn vitamineD gebrek.
Dus gisteren naar de stad gelopen, daar een rondje gemaakt langs de braderiekraampjes. Ik heb bij Verroux nog een leuk shirt gekocht. Daarna gepauzeerd bij een oude buurvrouw (altijd gezellig) doorgelopen naar de Groene Laan, alles gehaald wat ik wilde, en toen weer terug naar huis. Geluncht en toen lopend (!!!) naar dierenasiel Hargahoeve, ik deed er een half uurtje over :) Afijn..ik had al spierpijn, maar na het terug naar huis lopen helemaal. Kwist niet dat scheenbenen zo zeer konden doen! In het asiel was het leuk natuurlijk, niet zo veel kunnen knuffelen, er was een bezoeker voor Gino en Kruimeltje, leek liefde op het eerste gezicht, dus nu maar duimen dat deze 2 Coons snel daar mogen wonen! Lopend naar het asiel gaan heeft nog een voordeel, je kan lekker bookcrossing boeken loslaten! mijn tafel is een stuk leger haha.

Oh en Roomba 531 heeft het prima naar zijn zin en stofzuigt er op los. Ik ben er echt superblij mee!

Verder ben ik nog bezig met een handwerktas fabriceren (bijna af ) met granny squares (bedankt Syl!) daarna wil ik nog wat freubelen voor op mijn fiets..want tegenwoordig zijn alle fietsen mettalic zilver/grijs pffff niet te herkennen in de fietsenstalling op het werk hihi.

Zo nog even mijn ouders pesten....en dan nog even lekker relaxen op het balkon als het niet teveel is opgewarmd straks (heb er al even gezeten)

Geen opmerkingen: