maandag, september 12, 2011

Het is alweer bijna half september

Het blijft voorbijvliegen die tijd!
Is er nog wat interessants te vertellen..mwa..het valt mee.

Vermoeidheid ivm te lage vitamine D...dus nog meer om aan te vullen, gelukkig is dit middels een waterige oplossing in te nemen.  Ondertussen is de meeting in Castricum alweer geweest, erg gezellig. Alleen was ik na 3 uur al weer versleten (grrr) Volgend jaar beter!

Vitamine D slaat nu wel aan, ik voel merkbaar verschil (hmm klinkt als een oude reclame)

Ik ben wel weer aan het lezen, dat heeft even geduurd die leesdip! Maar met een paar SF boekjes komen we er wel weer vanaf!  En ik was aan het haken, maar mijn hand werkt nu even niet mee, stomme rsi.

Verder begonnen aan een knuffeldraak, samen met SylS van Bookcrossing. Erg leuk, ik moet nog steeds de juiste kleur garen kopen, dan kan ik verder met in elkaar zetten hihi.

Oh en ik heb weer eens vage klachten, zaterdagochtend werd mijn linker gezichthelft gevoelloos, dat wil zeggen, de huid en aan het eind mijn linker oog.
Rete eng man! Wat je allemaal niet in je hoofd haalt. Maar toen ik bij de huisartsen post zat te wachten, trok het gelukkig weg. (tante was erbij) Mijn oog heeft nog wel de hele dag vervelend gedaan.

Volgens de huisarts was dat ook het enige dat ie kon vinden, dat mijn linkeroog niet goed meedeed. hij vermoede dat er ergens wat klem heeft gezeten (net zo vaag als mijn klacht dus)
Ik ga morgen maar naar de dokter, ik heb al een keer lang dubbel gezien natuurlijk, wellicht houdt het verband met elkaar.

Oh enneh..ik heb een Roomba 531 besteld, ik moet 'm deze week binnenkrijgen :-D

Doei!

Geen opmerkingen: