zondag, mei 29, 2011

29 mei....ik heb een Wii gekocht :)

Ik heb een Wii gekocht..eerst alleen de console met Wii sport en sport resort. En vrijdag de Wii fit plus (boad en spel) Nu kan het thuisfitnessen beginnen.

Ik ben al begonnen hoor, de Fitness Coach Cardio Workout is wel leuk om te doen, alleen voor mijn luie lijf best wel zwaar. Programma geeft ook bij de 2e x aan dat ik het rustig aan moet doen. Volgens dit spel is mijn fysieke leeftijd 22 jaar! (fijn programma) Volgens de Wii fit..is mijn fysieke leeftijd 46 jaar..en ben ik 20 kilo te zwaar (dat is schrikken) Aangezien ik toch wilde gaan sporten met de Wii ben ik gelijk maar los gegaan. Als doel gesteld om 10 kilo in 6 maanden (kan ook 8 maanden zijn) af te vallen. Ben benieuwd of ik zo fanatiek blijf doorgaan zoals nu :-)

Donovan gaat niet zo lekker, heeft bijna niets gegeten (stukjes casselerrib beleg lust ie wel) en ik heb 'm vanavond een beetje waterige gourmet door z'n strot gewerkt. Helaas gooide hij het er na 3 kwartier weer uit. Dierenarts gebeld, toevallig heeft mijn eigen arts weekenddienst, en ze denkt dat het een virusje is (griep) Aangezien hij nog goed reageerd (wel sjacherijnig) besloten om morgenochtend langs te gaan rond 10.30 (suiker controle en goed nakijken) Dus ik ben benieuwd. Zijn wond likt ie in ieder geval niet meer, en er zit nu alleen een onooglijke korst op..tis beter dan een open wond.

1 opmerking:

Moutarde zei

Ik zie het al voor me: Gala voor de Wii springt over de tafel op de bank en terug, hihi ;-) Lijkt me overigens wel geinig om te doen.