zaterdag, augustus 09, 2008

100 lieve schatten op zoek naar een nieuwe baas!


Ja echt..zoveel zitten er in Dierenasiel Hargahoeve! En heus niet alle dieren zijn achtergelaten vanwege vakantie. Gelukkig is het lekker weer en kunnen de katten om en om even luchten in de buitenren. Zo leuk om ze te zien rennen daar. Of ze zitten simpelweg even in het zonnetje met beetje wind te genieten.(vooral Pim vind dat lekker) Mira mopperde er lekker op los toen ze geborsteld werd, maar je ziet haar vacht zo opknappen dat ik dat gemopper wel aan wil horen hoor. Dizzy en Chanel (moeder en dochter) hebben echt ruimte nodig, ze knokken elkaar bekant het hok uit. Even later zitten ze vrolijk elkaar te wassen hoor. Die Chanel is nog echt een kitten, en moeders houdt ook wel van spelen (kijkt naar bekrabbelde vingers)
Corby blijft een rare, Herman lekker dwars..maar die geeft tenminste aan als ie NIET aangeraakt wil worden. Dan krijst ie met scheve oren..praaaten..niet aaien! Als je dan lekker tegen m aankletst..zit ie te knipogen van genoegen.

Mocht iemand nog graag met dieren willen werken..bij de Hargahoeve zoeken ze enthousiaste vrijwilligers(ook voor collecte etc). Stuur ze eens een mail of bel op.
Hier staan de gegevens.

Geen opmerkingen: