zondag, maart 16, 2008

15 maart..het is weer weekend!

Vanochtend naar het asiel, ik mocht de kattenafdeling weer doen. Mickey en Ciro zijn beiden geplaatst, samen in hetzelfde huishouden :-) Het is nu zowaar lekker rustig op de afdeling, een aantal vrije hokken. Bianca zit er nog, de schat liep langs bij Minous, maar die mot helegaar niks hebbe van anderuh kattuh. Dus die mepte Bianca even om d'r oren. Bianca was geschrokken maar kroop ook voor mij weg bij....Minous. Hup weer op dr sodemieter van Minous. Nou daarna moest ze toch ernstig even kroelen met me hoor :-D

Toen was ik klaar, lekker vroeg thuis. Daarna nog even schoodbapjes gedaan.

Ik had het plan gevat de wc te tegelen (het is maar 2 vierkante meter) Nou ik ben nu nog bezig..ik ga morgen/maandag wel weer verder hoor. pfff Wat een kutwerk zeg..allemaal stukjes, hoekjes, schuine kanten. En dan met mn stomme kop de tegel verkeerd om plakken/snijden aaaaaaaaaargh. Maar ik ben bijna klaar gelukkig :)

Morgen lekker naar Eindhoven, er is een meeting aldaar, en we kunnen gratis met de trein als je een boekenweekgeschenk bij je hebt. Ik kreeg m van Plinius, dus dat scheelt een boel centjes.

Nu nog even boeken loslaten(virtueel) en morgen in het echie :)en dan weer naar bed.

Doei!

Geen opmerkingen: