zaterdag, maart 19, 2016

Dat is lang geleden, leuk jullie weer te zien ;-)

Dat heeft lang geduurd voor ik hier weer terechtkwam. Tja je maakt een lekker recept klaar en wil dat delen. Facebook is wel leuk, maar hier vind ik dat weer leuker.

Wat is er allemaal gebeurd, niet veel weinig gewandeld. Juist toen ik daar weer mee wilde beginnen had ik begin december een ongelukje in de douche. Helaas hield ik daar een mooie winkelhaak achterop mijn hiel (hak) over. De wond herstelde goed, helaas vanwege verkeerd lopen ivm de hechtingen, ging het herstel wat langzaam. Maar nu kan ik weer lopen, nog geen 5 km wandelen, maar dat komt wel weer. Deze maand zelfs weer naar pilates..heerlijk!

Het dak is gerepareerd. Geen gedrup meer in de nachten (en overdag) dat slaapt een stuk rustiger en is veel beter voor m'n gezondheid.

De mooie rooie bank is nog heel, Shelley is heel netjes met meubels gelukkig :)
Ze komt nog niet op de vensterbank beneden, maar 's nachts hoor ik aan de gordijnen dat ze daar wel in de vensterbank zit. Ze komt er wel hoor. Ze houdt nog steeds van borstelen, knuffelen en voor de verwarming liggen.


Afijn het ging om het eten he....

Groentemix (deze keer met reeds gemaakte Stroganoff saus)

nodig:
1 aardappel
1 wortel
1 paprika

1 ui
1 bleekselderijstengel
1 kwart kool (naar eigen voorkeur)

bereiding:
Ik had nog Stroganoff saus over (met gehakt en groente) van een avondje pasta eten :) dus die was al klaar.

Verwarm wat olie in een hapjespan/wokpan
Snij de wortel en de aardappel in gelijke blokjes en deponeer ze in de hapjespan.
Schil en snij de bleekselderij en deponeer ze in de hapjespan
Snij de paprika en doe deze ook in de hapjespan
als laatste snij je de kool fijn en doe je ze erbij.
Als de kool zacht is, zet je het gas uit en doe je de saus erbij. Laat het geheel met restwarmte opwarmen en schep het op je bord. Heerlijk.

Ik heb geen extra zout of peper gebruikt, ook niet bij het gehakt van de Stroganoff saus, deze saus is zout genoeg om alles van smaak te voorzien.

Geen opmerkingen: