maandag, april 27, 2015

Dringend tijd om mijn blog bij te werken

Niet heel veel gewandeld ivm een verkoudheid, het weer,en drukte.
 Maar probeer vanaf nu toch minimaal 1x per 2 weken te wandelen. Ik loop ondertussen op de 2ehands schoenen van een collega, mijn nieuwe moeten echt serieus ingelopen worden. Zelfs het kleine stukje naar mn werk geeft pijnlijke voeten. Op de schoenen van collega niet zoveel last na 10 km. Heerlijk hoe ik 2 uur mn klep kan houden. Zelfs mn gedachten vallen stil..net als bij de Pilates..alleen hier doe ik wat langer over :)


22 maart gewandeld in Den Haag/Scheveningen: De Scheveningse Bostocht 10 km.
Leuke wandeling, al had ik veel meer bos verwacht. Ach de parken waren zeer prettig om te doorkruisen. En geen foto's..knap he.


12 april : De duinenmars Den Haag/Kijkduin 10 km.
Het was mooi weer, de start profesioneel, zelfs pinautomaten. En wat een volk was er op de been. Ook veel mensen met kinderwagens/rollators/rolstoelen. Logisch..er waren ook rolstoelvriendelijke routes. Zelfs extra korte voor de haastige mens :)

27 april: jaja..Stadtocht Rotterdam. Vanaf het drukke Weena over de volle Westersingel (hellup ik wil hier weg!) naar de Erasmusbrug en er voorbij. Daarna de Laan op Zuid en door naar de wijk Feijenoord met leuk uitzicht op de Hef en Willemsbrug. Via de Nassaubrug naar de Koninginnebrug.
Daarna door naar de Willemsbrug, die verdorie zwaarder was dan de Erasmusbrug haha. Daarna via Boompjes de Verlengde Willemsbrug en door naar de Markthal. Ik zou daarna over de Binnenrotte moten, maar daar ben ik weggevlucht wat een zee aan mensen liep daar. Hiervoor ging ik niet wandelen. We hadden erg veel geluk met het weer.


Verdere activiteiten: 27 maart met Debora naar Blijdorp geweest, compleet versleten natuurlijk, maar zoals altijd erg leuk en gezellig. Daarna gegeten bij Zuma in Schiedam.
De vlindertuin was te warm voor mij..pff werd er gewoon eng binnen. Maar verder erg mooi opgebouwd. Grappig ook hoe je steeds weer nieuwe dingen ontdekt. Adelaars in Blijdorp..ik had ze nog nooit gezien, maar wat een mooie beesten zeg.Oh en 18 april heb ik een vrijgezellenfeestje bijgewoont. High Tea, Burlesque workshop en daarna eten bij La Cubanita in Rotterdam. Daarna gingen we naar Coconuts, maar voor mij te veel knipperlichten en te harde muziek, dus ik hield het om 23.30 wel voor gezien. De vrijgezelle dame, Debora, was met de rest doorgegaan tot 03.00 uur o.O Het was reuze gezellig en ze was er erg blij mee (dat was ook de bedoeling)

Tot de volgende keer weer :)

Geen opmerkingen: