maandag, september 01, 2014

Gezinsuitbreiding ;)

Ja echt waar, ik heb weer een kat. Ik werd horendol van mezelf :( Zo onrustig, en maar zoeken naar die kat als je binnenkomt. Geen doen dus. Gelukkig vond ik op marktplaats een mooi persje, ze heet Shelley,  zat bij hele lieve mensen. Helaas klikte het niet met de andere katten, vrijdagavond heb ik haar opgehaald.

Ze ronkt als een bezetene als ze bij je op schoot ligt (haar favoriete bezigheid)  Ze vind aaien het beste wat ooit is uitgevonden. Oh en de speelgoedmuis is een goede tweede. Die laat ze met veel passie alle hoeken van de kamer zien haha.

Vannacht lag ze al strak tegen me aan, heerlijk zo'n ronkend beessie naast je. Ik heb van het weekend mijn zen-oefening wel gehad, 3 uur op de bank een kat aaien. Nou daar werd ik wel rustig van.

Ze eet goed, ze poept goed (en stinkt goed lol) Vandaag de 1e dag alleen, kwam mn vader de deur schuren en verven (hij is weer mooi groen). Nou die heeft Shelley niet te zien gekregen haha..die bleef veilig onder de bank zitten.

Haar vacht is niet zoals ie moet zijn, ze is netjes geschoren ivm klitten, dus als ze weer lekker in dr vacht zit, zet ik ze mooi op de foto natuurlijk.


Niet de beste foto qua scherpte, maar dat maakt niet uit toch.

1 opmerking:

Moutarde zei

Hartstikke laat maar niet minder gefeliciteerd met je nieuwe poezekind. Dat jullie samen maar heel gelukkig mogen zijn! Liefs, dutch-flybabe