donderdag, november 28, 2013

Kat kleef aan...ipv zwaan kleef aan

Rumba heeft een longontsteking, en is vandaag voor controle naar de dierenarts geweest. Wat een ongelofelijke paniekvogel zeg. Een heel jaar miauwen ingehaald binnen één uur, te hoge ademhaling dus benauwd. En hij wijkt niet meer van mn zijde. Dat wordt opletten waar ik mn hoeven zet!

Maar hij is wel al opgeknapt, 2 weken geleden met spoed naar de dierenarts gegaan, natuurlijk net na het sluiten van het spreekuur van mn eigen dierenarts...fijn. Maar gelukkig kon ik in Schiedam terecht bij de avondarts (mn oude dierenarts haha) Hij begon te hoesten (deed ie al, maar hij klonk daarvoor nog schoon bij de DA) en bleef er bijna in, met veel benauwd gepiep erbij.

Nu nog wel een week antibiotica en prednoral...en nu maar duimen dat ie dan klaar is met pillen opvreten.

Net nog naar de supermarkt geweest, hebben ze daar storing in de BMC..wat een kabaal joh..brandweer voor de deur. Staan er 2 jongens bij het brood, vrolijk de afgebakte broodjes uit de oven te halen en roepen lachend..mevrouw u moet naar buiten hoor! Roep ik terug..zolang jullie niet rennen zal het wel meevallen he (grijns) Gewoon praten was er niet bij..hahaha.

Staat er buiten bij de brandweerwagen een meneer die boos is dat ie was weggestuurd, hij wou toch alleen maar helpen de BMC resetten. "Meneer dat mag u niet, u werkt er niet en het is de verantwoording van de super". Nou..daar was ie het helemaaaaal niet mee eens. Dus die trok ook weer bekijks..zachtjes praten deed ie namelijk niet.(en het is koopavond)

Verder weinig nieuws eigenlijk..lezen gaat langzaam..maar dat is beter dan niet :) Haken gaat ook langzaam (staat nu even stil) de RSI moet er even uit, en ik moet even zin maken (niet geheel onbelangrijk) Werk gaat prima, vrije dagen opmaken niet, maar dat ligt niet aan het werk maar aan mij.Geen opmerkingen: