maandag, december 19, 2011

Bijna kerst!

Wat gaat de tijd toch snel. Tele2 doet het uitstekend. En ik heb een nieuw bureau. Collega wilde er vanaf, dus ik nam 'm over voor een tegoedbon. Past op de oude plek (ideaal) en Sheila is mijn collega eeuwig dankbaar, ze kan weer bij me op het bureau liggen nu. Plek zat hahaha. Handig vooral de systeem kast in een kastje en dan nog een kastje erbij voor de andere zooi.

A.s. dinsdag ga ik naar fysio fitness..dat wordt de dood of de gladiolen natuurlijk. Maar er moet wat aan mijn rug en conditie gedaan worden. Rug gaat beter, conditie niet, maarja dat kan ook niet anders..ik doe niets!

We zien wel hoe het gaat lopen.

Vest is bijna voor de helft af, en lezen doe ik al een poosje niet (komt vanzelf wel weer)

Donovan krijgt 2x daags een kambeurt, wat ie helemaal niet leuk vindt aangezien we allebei erg statisch zijn. Dus dat zijn korte kambeurten, maar het moet, hij heeft zo'n ongelofelijke pluisvacht, dat vraagt om klitten. En er komt een bos haar van die kater af hoor! De furminator is niet geschikt, doet 'm echt zeer, dus ik ben met zo'n degelijke stalen kam bezig, knettert lekker hoor ;-)

2 opmerkingen:

Arine zei

en en??????
Of lig je nu voor pampus

1972Galadriel zei

LOL..het viel reuze mee..ben wel al stijfjes, dus dat wordt nog wat de komende 2 dagen. Maar het was zeker nodig volgens de fysio..was ik al achter gelukkig :)