woensdag, juni 22, 2011

Vakantie week 2

Na een rustig weekend, begon deze week nogal vervelend. Drie katten aan de diaree, zo erg dat Rumba het tot 2x toe niet haalde naar de bak :-(  Donovan is ondertussen van de diaree af. Helaas komt het door de Gourmet die ze met z'n drieen met veel smaak verorberen.

Vandaag nog  meer drama (achja ik stel me gewoon lekker aan) Sheila kotste vanochtend alles eruit. Met Donovan naar dierenarts geweest om zijn suiker te checken en z'n vaccinaties eindelijk te halen. Suiker was weer te laag, nu gaan we de insuline verlagen. Helaas bij thuiskomst besloot Donovan, ipv te gaan eten, maar ook lekker te gaan kotsen. Bij hem heeft het een groter effect ivm de suiker. Grote pupillen, weinig aktie en al helemaal niet eten. Na 1,5 uur dokter maar gebeld, direkt dextro naar binnen gooien bij hem. 

Hij gaf geen krimp en het is toch echt citroensmaak hoor! Maar na een minuut of 10 verdwaasd kijken..kwam ie weer bij (pffff) Hij heeft net een halve portie eten verorbert en zit zich lekker te wassen.

Einde drama? Laten we het hopen. Die Gourmet pleur ik in de vuilnisbak..die krijgen ze niet meer. Hm..dus ik moet nog even boodschappen gaan doen..het wordt denk ik maar Felix..lekker veilig en dat lusten ze ook alle drie.

Hoe zo saai..ben zojuist 10 jaar ouder geworden man!

Geen opmerkingen: