maandag, september 20, 2010

Geen fiets, rugpijn en een nieuwe webdeal van KPN en oormijt

Nog steeds geen nieuwe fiets (mijn 'oude' is gestolen) blijkt dat het bestelformulier niet was aangekomen bij de NFP..grrrr. Dus nu is het gemaild en ik hoop binnenkort weer een fiets te hebben..het wordt een mooie Giant.

Mijn rug is ook nog niet oke..vandaag wel voor de laatste keer naar de fisio geweest, ik moet nog een balanskussen aanschaffen..dat komt nog wel. Die stuiterpartij op de trap zit me lelijk dwars zo!

En nu al voor de zoveelste keer niet naar het asiel op zaterdag, zelfs als mijn rug goed gaat. Ik doe er namelijk 30 minuten over om er te komen..en als ik dan nog 3 uur moet schoonmaken..kan ik denk ik niet meer teruglopen. En dan hebben ze ook niks aan mij zo.

Verder een nieuwe deal bij KPN gesloten. Ik ben 8 euro goedkoper uit :) ik heb nu internet, bellen en TV via het modem. Beeld is goed, stukken minder storing dan bij digitenne (soms hapert het een secondje). Ik moest alleen de TV kast verbouwen haha. Maar het staat nu!

Mt Donovan naar de dierenarts geweest, hij krabbelde zo aan zijn oren en ik mocht er in ieder geval NIET aanzitten. Blijkt dat ie stevige oormijt had. Beestjes zijn nu dood, maar ik moet nog wel zalven. Arme Donovan..hij ziet er niet uit..al z'n haren(rond de oren) zijn vettig. Nu mag ik m wel bij de oren vatten, schoonmaken vindt ie ook een stuk prettiger.

Geen opmerkingen: