zondag, november 15, 2009

14 en 15 november

Gisterochtend weer naar het asiel geweest. Ik mocht mij op de quarantaine vervoegen ;-)
Heel vervelend hoor,  2 lieve kittens om mee te spelen en te kroelen, Alex die uitgehongerd was ook heel graag wilde kroelen, Chatanger die eerst bromt maar na een goedgeplaatste aai boven zijn ogen volledig overstag ging, Hope die gezellig op schoot komt zitten en met je kroelt alsof ze al jaren bij je woont, Chafi die zo raar loopt en je laat schrikken als ie van pure enthousiasme vergeet dat ie nog een afstapje heeft.

Aangezien we zo minmogelijk virussen en aandoeningen willen verspreiden mag ik na 1 afdeling niet meer bij andere katten helpen/kijken en was ik dus vroeg klaar. Ik heb in de theepauze nog wel gekroeld met Piet Hein (grote kater) en Kayla (hond van en vrijwilliger) maar dat was meer bedelen hoor. Piet lust graag kaas, dus je moet je brood echt bij je houden en Kayla is gewoon optimistisch..wie weet valt er wel wat;-)

Daarna nog even bij de Lidl naar binnen gerend en met afgeladen fietstassen naar huis gewandeld. Gelukkig hoefde ik niet meer naar de stad, het was hier afgeladen ivm de officiele sinterklaasintocht.Ze hadden echt geluk met het weer!!

Vanmiddag ga ik naar een bookcrossmeeting in Capelle ad IJssel...om boeken te halen, ik mocht niet teveel meebrengen ;-) WEETJEWEL HOE MOELIJKDAT IS SYLS

Geen opmerkingen: