maandag, december 11, 2006

Dierenasiel

Zo..gisteren naar het asiel geweest ipv zaterdag. Het gaat goed met de beessies. Roedal en Doerak zijn geplaatst. Moppie de rode pers is nog steeds verliefd op de borstel..en met haar 9.5 jaar superaktief (die van mij ligt lekker te pitten) Saartje schreeuwt moord en brand als ze maar iets ziet dat op een voerbak lijkt. Zodra ik laat zien dat er water in zit..kijkt ze me aan met zo'n blik van: moet je daar nou zo druk over doen? Streep wordt steeds vriendelijker, Snoezepoes wil heel graag kroelen maar schrikt. Berlior vind mij maar niks..maar er was gisteren iemand die hetzelfde probleem had :) Verder zat er een nieuwe kater..Balou. Beetje bangig..maar kroelen is prima natuurlijk.

In de dokterskamer zitten 2 nieuwe katten. Moederpoes met kitten..zo lief! Suske, degrotekaterdiebangonderzndekenkruipt, is er ook nog. Alleen onder zn deken zit ie niet meer. Heerlijk kroelen met zo'n grote lobbes! Jules..de blinde suikerpatient met epilepsie is er ook nog. Het arme ding schrikt zich de kolere als je zn hok opendoet..of z'n bak verschoont. En ik doe toch echt heel rustig. Pita..de moederpoes die blaast zit er ook nog steeds.

Verder zater er ook nog 2 konijnen en een cavia..ik mocht ze andijvie geven..goh dat vonden ze helemaal lekker. Op het kantoor loopt Balou de hond rond..die had een bloedoor..is eraan geholpen..en heeft toen zn oor weer opengehaald. Nu zit de ziel op zn oor na helemaal in het verband..het is geen gezicht. En hij voelt dat ie er stom uitziet..hij kruipt nog net niet op schoot voor wat troost (die die van ons natuurlijk volop krijgt haha)

Piet Hein (ik noem m Borus) is lekker dik..die gaat natuurlijk alle sportkantines langs voor lekkere hapjes. Mauki de rode kater is gek. Die zien we vandaag of morgen echt met een fiets slepen. Kijk eens wat ik gevangen heb voor jullie!

Totzover het Asiel..doei!

Geen opmerkingen: